11-15 éves kamaszok, lehetne pár kérdésem?
Hétköznap , iskolán kívül mennyit beszéltek a barátaitokkal?
Hétvégén eljártok együtt valahova (pl. mozi), ha igen , hova?
Mennyit tanultok naponta?
Mikor fekszetek le hétvégén és hétköznap?
Reggelente mennyi ideig készülődtök?
Mennyit néztek tévét/gépeztek egy nap?
Szokott fájni a fejetek/hasatok/izmotok?
Milyen gyakran olvastok el egy könyvet?
Mennyi időt vagytok a családotokkal?
Köszönöm előre is :)
1. Sokat
2. Séta, biciklizés
3. 1,5-2 óra (kitűnő vagyok)
4. hétköznap: 21:30
hétvége: 22:00-22:30 között ( van akiért ébren maradok :3 )
5. 7:00-7:15ig
6. tévé 1,5-2 óra
gép: 1 óra
7.ha tesin "kínoz" a tanár,csak akkor
8.1 hete olvastam ki a Bábelt. havonta-kéthavonta, de újságokat jobban olvasok
9. Sokat
Nincs mit:)
14/L 8.osztály.
Én igen, beszélek iskola után a barátaimmal. :)
Hétvégén nem járok el.
Naponta 1 órát.
Hétköznap 10-kor, hétvégén éjfél 1ó, de mikor hogy :)
És reggelnte 10 percig készülődök. :)
Nem nézek tévét, kb 3 órát gépezek, abból 1ó-t játszok, 2ó filmet nézek :)
Nem szokott fájni semmim. :)
Nem nagyon szoktam olvasni könyveket.
És keveset vagyok a családommal, anya és apukám dolgoznak, így alig tudok eltölteni velük időt. Remélem segítettem.
Köszi a válaszokat, várok többet is :)
2., te mennyi idős vagy?
1. Változó, 1-2 órát.
2. Barátaimmal? ritkán érnek rá, inkább szünetekben, amikor van egy hét, akkor érnek rám..:/ De igen, moziba járunk, néha buliba, és volt már koncert is. Csak hát nem túl gyakori.:/
3. Átlagosan semennyit:D De fél óránál többre sose rúg a tanulási idő nálam.
4. Hétköznap szigorúan este kilenc, hétvégén 10-11 között ahogy sikerül.
5. Úgy 20 perc.
6. Gépezni nagyjából 1-2 órát, tévézni nem szoktam sose.
7. A fejem gyakran fáj, érzékeny vagyok az időjárásra. Az izmaim meg attól függ - izomlázam gyakran van, hiszen edzőterembe járok.
8. Havi egy könyv, de csak suli közben, nyáron sokat olvasok, mert nem veszi el az időmet semmi ilyesmi...
9. Családdal elég keveset vagyok hétközben szinte sose, este max fél órát. Hétvégén viszont minden időmet velük töltöm, ha nincs egyéb programom.
15/F (1 hónap és 16:) )
15/L vagyok
Kb. félórát suli után együtt vagyunk ha utána haza megyek, de heti kétszer van edzés/tánc ilyenkor előtte van egy óra, olyankor együtt vagyunk. Facen este dumálunk
Hétvégente olyan barátokkal vagyok, (legjobbak , kicsi korom ót) akik szüleim barátainak a gyerekei, általában minden szombat délután, vagy megyünk velük vhova. Másokkal ritkán, ha találunk vmi jo progit.
Tanulás: mikor mennyit, van hogy egy óra, van hogy egész nap.
Hétköznap fél 10- 10 között általában alszok. Péntek-szombat mikor hogy. Van hogy 9 van hogy 11. Ha valahova megyünk később.
Reggel 40 perccel kelek indulás előtt, de harapok is egy keveset, nem csak készülök
Tv este mindig megy, de csak hallgatom félfüllel. Gépezni ált. 1-2 óra, de van hogy csak felnézek 10 percre, és van olyan is hogy több órát, szóval változó
Fejem ált egy nap fáj egy hónapban, egy bizobyos napon mindig :) viszont a hasam nem szokott. Izomlázam néha van ha nagyon meghajtom magam, vagy meghajtanak.
Olvasás szintén változó nálam. Ha rámjön sokat olvasok, egyhuzamba sok könyvet, utána, 1-2 honapig kezembe sem veszek
Családdal szerintem viszonylag sokat vagyok. Anyukámmal járunk együtt is edzésre, és szoktunk főzni is.Apuval ilyen programunk nincs, max a bevásárlás. Van hogy szobámba vagyok, van hogy együtt tv-zünk, vagy csak dumálunk. Ez is változó, van hogy kell a magány, nekik meg a kettesben lét :P
1. kb. két órát
2. Minden hétvégén megyünk moziba + néha elmegyünk sétálni vagy kajálni.
3. Kb. fél-egy óra, de többet sose (kitűnő vagyok)
4. Hétköznap 11 körül, hétvégén változó általában éjfél felé.
5. 1-1,5 óra (nem sminkelek)
6. Gépezni 5-6 órát, de ennek a nagy részében fimet nézek és közben tanulni is tudok.
7. Izmaim rendszeresen, a fejem is szokott.
8. Akkor olvasok, ha találok egy jó könyvet :)
9. Naponta 1 órát beélek anyámmal (kb. 3 óránként pár percet), az öcsémmel fél órát, nagyszüleimet néha felhívom meg hétvégén ha tudok találkozok velük, apámmal meg ritkán, 3-4 naponta.
1.Változó.
2.Ritkán,mert vidékiek a barátnőim.
3.0,5-2 óra.(4,87 volt félévkor az átlagom)
4.hétköznap:21:15 hétvégén:22:00-23:00
5.1 órácskát.
6.tv-t 1 óráig nézek,gépezni pedig 1-2 órát szoktam.
7.Fejem ritkán fáj(csak ha beteg vagyok),pocim csak a havibajomnál fáj,izmaim tesi miatt(lassan 2 hónapja fel vagyok mentve,így már jó régen találkoztam vele).
8.Változó,ha van kedvem hozzá,akkor egy hétvége alatt,ha nincs kedvem az olvasáshoz,akkor képes vagyok hetekig is húzni,mire végzek egy könyvel.
9.Szülőkkel hétköznappal keveset,hétvégén velük vagyok.Ikertesómmal a nap 24 órájából 25-öt.:)
15/L 9.osztály
1. Elég sokat.
2. Ritkán, de ha igen akkor moziba.
3. Nem annyira sokat, de azért előveszem a könyveket.
4. Hétközben kb. 11-kor, hétvégén változó.
5. 30-45 perc. Alig tudok felkelni, úgyhogy ez alkalmanként kevesebb.
6. TV-t nem nézek, gépezni se nagyon szoktam, telefonozok, kb. két órát, de úgy, hogy pl. leckeírás közben filmezek, szóval nen tapad a szemem végig a képernyőre.
7. Fejfájós típus vagyok, tehát igen, folyadékhiány, front stb miatt.
8. Suliidőben nem nagyon haladok velük, de szoktam olvasni, amennyit csak lehet.
9. Sokat dolgoznak, így hétközben keveset, de mindig együtt vacsizunk, és hétvégente is velük vagyok a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!