Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-15 éves kamaszok! Hol...

14-15 éves kamaszok! Hol töltitek a szilvesztert?

Figyelt kérdés

nagyon el szeretnék menni valahova bulizni,de szüleimnek nem merem elmondani...mert szerintem az mondják hogy nem mehetek.hogy vehetném rá őket hogy azokkal a barátaimmal elmehessek valahova akiket ők is ismernek?csak egy házibuli lenne. se ital se cigi.(igaz egyiket sem kóstoltam még,de nem is akarom!) Ti hol töltitek a szilvesztert?

nemet és kort is légyszi! 14l

2011. nov. 28. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Balatoni nyaralónkban a barátaimmal. :) 15/L
2011. nov. 28. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
sztem 14-15 évesen kicsit korai bulizni,de ha oylan házibuli ahol a barátaid vannak csak és a szüleik is otthon vannak,benned is meg lehet bízni oda elengednék egy 14-15 évest,más buliba biztosan nem
2011. nov. 29. 08:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

én is ugyanígy vagyok!

az egyik barátnőm házibulit tart,és ott lesz még egy csomó barátnőm meg haverom is,és nagyon szeretnék elmenni.és szerintem megkérdezem majd,hogy elmehetek-e.én azt mondom h barátnőmék házába lesz egy szilveszteri ottalvós buli,és akkor tuti elenged,mert tudja hogyúgyse fogunk aludni,mert amikor csak úgy alszok náluk akkor se alszunk. :D

ja és neki nemlesznek ott a szülei,és se alkohol,se cigi nem lesz,mert csak akkor engedik!!

próbálkozz ezzel,remélem sikerül!!

14/L :D

2011. nov. 29. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
14 évesen se cigi, se pia? Érdekes népség vagytok ti. Minimum egy kis pezsgő bele kéne hogy férjen, nem értelek titeket. 20 év múlva meg majd sírtok, lehet hogy én is a rossz májammal, meg az elroncsolt tüdőmmel, de legalább élveztem 40 évet...
2011. nov. 29. 19:56
 5/11 anonim válasza:
63%
csajokkal bólingozok. fiu vok 14f
2011. nov. 29. 20:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már... Minden buliba van pia és cigi. Esetleg nem lehet, hogy csak féltél, hogy leoltanak itt az álszent barmok ? Ha nem szalad el veled a ló, simán ihatsz 1-2 pohárral a véleményem szerint. De a cigi tényleg baromság, nem szabad rá szokni!
2011. nov. 29. 22:12
 7/11 A kérdező kommentje:
NEM,nem iszunk és nem cigizünk.ez a mi családunkban kötelező betartani.pont.
2011. nov. 30. 13:39
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

Én a barátommal leszek náluk. Kettesben..:)

Tavaly az akkori barátommal Budapesten voltunk, piáltunk, drogoztunk az utcán.. :D Az is jó volt. :D

17/L

2011. nov. 30. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:
74%

Hát elmegyünk egy jókis helyre, ilyen kis házak vannak, amibe 2 ágyas szobák vannak, most a szüleinknek lesz egy háza meg nekünk, és kb ez lesz, ott leszünk 2-3 napig, nemnagykunszt...

13/F

2011. dec. 1. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy barátnőmnél leszek, kb 10-12 személy lesz ott.

14,5/L

2011. dec. 3. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!