14-15 éves kamaszok! Hol töltitek a szilvesztert?
nagyon el szeretnék menni valahova bulizni,de szüleimnek nem merem elmondani...mert szerintem az mondják hogy nem mehetek.hogy vehetném rá őket hogy azokkal a barátaimmal elmehessek valahova akiket ők is ismernek?csak egy házibuli lenne. se ital se cigi.(igaz egyiket sem kóstoltam még,de nem is akarom!) Ti hol töltitek a szilvesztert?
nemet és kort is légyszi! 14l
én is ugyanígy vagyok!
az egyik barátnőm házibulit tart,és ott lesz még egy csomó barátnőm meg haverom is,és nagyon szeretnék elmenni.és szerintem megkérdezem majd,hogy elmehetek-e.én azt mondom h barátnőmék házába lesz egy szilveszteri ottalvós buli,és akkor tuti elenged,mert tudja hogyúgyse fogunk aludni,mert amikor csak úgy alszok náluk akkor se alszunk. :D
ja és neki nemlesznek ott a szülei,és se alkohol,se cigi nem lesz,mert csak akkor engedik!!
próbálkozz ezzel,remélem sikerül!!
14/L :D
Én a barátommal leszek náluk. Kettesben..:)
Tavaly az akkori barátommal Budapesten voltunk, piáltunk, drogoztunk az utcán.. :D Az is jó volt. :D
17/L
Hát elmegyünk egy jókis helyre, ilyen kis házak vannak, amibe 2 ágyas szobák vannak, most a szüleinknek lesz egy háza meg nekünk, és kb ez lesz, ott leszünk 2-3 napig, nemnagykunszt...
13/F
Egy barátnőmnél leszek, kb 10-12 személy lesz ott.
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!