Hogy töltitek a szilvesztert, ha nincs kire hagyni 17hós babátokat?
Hozzánk jönnek a barátaink már 3. éve. Iszogatós, csendes buli. A gyereket lerakjuk este 8kor aludni, és mienk a Szilveszter. Jó volt a tavalyi is.
Az idén úgy néz ki mi megyünk hozzájuk, most nekik van pici babájuk.
Szia! Az én fiam 1 éves és szintén nem tudjuk kire hagyni,így aztán a párommal itthon leszünk szilveszterkor.
Kicsit szomorkás vagyok emiatt hiszen már rám férne egy kis kikapcsolódás,de első a baba!
Úgyhogy szerintem tévézünk,dvd-t nézünk gondolom kicsit iszogatunk,éjfélkor megnézzük a tüzijátékokat,de lehet,hogy egy szexi fehérneműben lenyomok valami erotikus táncot csak az ünnep kedvéért:)))Szóval semmi külcsi!Itthon leszünk!Majd csak ez az este is eltellik valahogy.....
Hát vele:-)
Együtt a kis családdal:-)
Mi elutazunk egy másik gyerekes családhoz és ott fogjuk tölteni a szilvesztert. Én nem is vágyom külön bulizni.
Én így fogom jól érezni magam:-)
Eddig 2 szilveszterünk volt.
1. 2.5 hónapos babával akkor volt buli elmentünk ittam egy fél pohár pezsgőt a baba a kisszobában aludt.
2. itthon voltunk mert nagyon fáradtak voltunk éjfélkor nem is voltunk fennt.
3. most idén lesz de sztem lesz buli megint a baba is jön és alszik ha elfáradt. Barátoknál leszünk egyedüli baba lesz senki se problémázik sőt csöndbe se kell lenni miatta.
Hát én már nagyon vágyom egy jó szilveszteri buliba, de az még évek...szerintem.
4 éve nem voltunk bulizni, a fiam 4 éves, a lányom 8 hós.
A 4 év alatt egyszer voltunk barátoknál, a többit itthon töltöttük, szóval marad a sóvárgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!