Gond az ha egyedül iszogatok, olyannyira, hogy be is állok tőle?
Egyre többször vagyok úgy, hogy inni akarok. Ha megoldható akkor egy-két baráttal, de mivel nincs lehetőség, előfordult már, hogy vettem egy üveg bort vagy hasonlót és elkezdtem itthon inni.
Előre szólok, hogy nem azért csinálom hogy menőzzek, nem kötöm mások orrára hogy mit csinálok.
Egy évben kétszer mondjuk elmegy, ha tényleg nagyon oda vagy. De az alkohol nem oldja meg a problémákat, ne legyél alkoholista.
Miért van rossz kedved?
régebben én is majdnem minden este ittam, mert magányosnak és sikertelennek éreztem magam... aztán váltottam, kerestem hobbit és nem iszok, csak néha.
Te is járj el társaságba vagy foglald le magad olyan dolgokkal, amik érdekelnek, keress értelmet az életednek és akkor nem a pia lesz a fontosabb, hanem az, amiben örömödet leled inkább
Gondnak éppenséggel nem gond, de még lehet belőle.
Ne nagyon kapj rá. Korlátozd magad heti 1 egyedül ivásra, ha ez megy, akkor korlátozd magad haverokkal ivásra.
Ha szünetet akarsz, rúgj be úgy Istenesen. Mikor már te könyörögsz, hogy hányj, meggondolod kell -e ez napi szinten.
Isten áldja az olcsó fos vodkát. Engem leszoktatott a bulin kívüli, kemény ivásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!