Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gond az ha egyedül iszogatok,...

Gond az ha egyedül iszogatok, olyannyira, hogy be is állok tőle?

Figyelt kérdés

Egyre többször vagyok úgy, hogy inni akarok. Ha megoldható akkor egy-két baráttal, de mivel nincs lehetőség, előfordult már, hogy vettem egy üveg bort vagy hasonlót és elkezdtem itthon inni.

Előre szólok, hogy nem azért csinálom hogy menőzzek, nem kötöm mások orrára hogy mit csinálok.

2014. febr. 23. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha néha-néha megiszol egy pohár bort az nem nagy gond. de inkább ne tedd. Viszont megnyugodtam hogy 13-14 éves írta ki a kérdést!
2014. febr. 24. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Egy évben kétszer mondjuk elmegy, ha tényleg nagyon oda vagy. De az alkohol nem oldja meg a problémákat, ne legyél alkoholista.

Miért van rossz kedved?

2014. febr. 24. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:

régebben én is majdnem minden este ittam, mert magányosnak és sikertelennek éreztem magam... aztán váltottam, kerestem hobbit és nem iszok, csak néha.

Te is járj el társaságba vagy foglald le magad olyan dolgokkal, amik érdekelnek, keress értelmet az életednek és akkor nem a pia lesz a fontosabb, hanem az, amiben örömödet leled inkább

2014. febr. 24. 23:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Gondnak éppenséggel nem gond, de még lehet belőle.

Ne nagyon kapj rá. Korlátozd magad heti 1 egyedül ivásra, ha ez megy, akkor korlátozd magad haverokkal ivásra.

Ha szünetet akarsz, rúgj be úgy Istenesen. Mikor már te könyörögsz, hogy hányj, meggondolod kell -e ez napi szinten.

Isten áldja az olcsó fos vodkát. Engem leszoktatott a bulin kívüli, kemény ivásról.

2014. febr. 25. 07:39
 15/16 freedii válasza:
48%
Mese. Azért iszol, mert jól esik. Kérlek tanulj: eljártunk szórakozni a haverokkal, vacsora, bor. Egy idő után már eljártunk inni, s ettünk is, majd csak inni jártunk. Akkor azonnal abbahagytam, több mint 8 évig a szilveszteri 1/2 deci pezsgőn kívül nem ittam semmit. Utána már társaságban igen, mert biztos voltam magamban.
2014. márc. 1. 16:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de azért csak meg tudom állapítani hogy miért iszok, vagy mit miért csinálok.
2014. márc. 1. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!