Mennyire égő, ha egy 17 éves fiú az anyjával megy el háziorvoshoz és nem egyedül?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 10:47
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem égő. Én 42 vagyok, de ha olyanom van, most is elhívom magammal Anyukámat. Amíg fiatalabb voltam, azért jött el velem, mert neki jobban el tudta magyarázni az orvos, hogy mi a bajom, hogyan és mit kell szednem, most meg már csak azért, hogy együtt lehessünk addig is. Hiába vagyok felnőtt, saját gyerekkel, Ő mindig az én gondoskodó Anyukám marad. :)
2/11 anonim válasza:
Ki előtt lenne égő? És miért? Orvoshoz menni kiszolgáltatott érzés, és ha erőt ad a kíséret, akkor jó, ha van! A szülő támogatása pedig SOHA nem ciki!
3/11 Nitókrisz válasza:
Szerintem sem ciki :) Foleg, ha jo a kapcsolatotok, miert ne? Akkor olyan, mintha egy barattal mennel :)De kulonben is... en pl. nagyon nagyon sokaig (meg harminc evesen is!) a fogorvoshoz az anyukammal jartam.
4/11 anonim válasza:
Égő?! Szerintem egyáltalán nem égő! Sőt! Ha ilyet látok, nekem az jut az eszembe, hogy jó kapcsolta van közöttük, és ezért mennek együtt. Én a mai napig gyakran kérem meg anyukámat, hogy jöjjön vele, ha dokihoz kell menni.
5/11 anonim válasza:
Én is mindig muterral járok, szóval nem ciki. :D
17/L
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz sztem. Csak jobban szót ért a dokival, nem?
18/F
7/11 anonim válasza:
Mégis milyen világban élünk? Egy 17(!) éves fiú(!) az anyjával megy orvoshoz, és mindenki itt mondja, hogy á, nem gáz egyáltalán. Szerintem iszonyatosan gáz, egy 17 évesnek már kéne annyira önállónak lennie, hogy anyuci nélkül is el tudjon menni doktorbácsihoz.-.-
8/11 anonim válasza:
Kedves utolsó. Neked is jó kapcsolatod lehet anyáddal. Amúgy hány éves vagy 12? Kb akkor érzi cikinek a dolgot az ember. Tudod én még a 30 éves férjem is elkísértem az nem ciki, csak az anyuka?
9/11 anonim válasza:
Én háziorvoshoz változó,hogy egyedül megyek-e,vagy sem.Mondjuk amikor 40 fokos lázam van,és ájuldozok,akkor nyilvánvaló,hogy elkísérnek,de mondjuk igazolásért egyedül megyek.Más orvosokhoz meg természetes,hogy jön velem valamelyik szülő.
15L
10/11 anonim válasza:
Én is anyával járok, de nem azért, hogy bejöjjön velem, és elmondja mi a kínom, hanem mert csak, kint megvár, aztán megyünk a dolgunkra. Nem szeretek egyedül járkálni ilyen helyekre, ha meg beteg vagyok, akkor főleg.
Miért ne mehetne el vele ? Megszűnt anyjának lenni, hogy nem 7 éves, hanem 17 ?
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!