Szülők, ti mit szólnátok hozzá, ha ez lenne a lányotok álma?
Figyelt kérdés
Pár éve 'néztem ki' a Svájcban lévő Cern-t, és azóta az az álmom, hogy ott dolgozhassak. Még a gimiből van egy évem, aztán a Debreceni Egyetemen szeretnél továbbtanulni mérnökinformatikus szakon (mesterképzéssel együtt, persze, ha sikerül is), vagy a BME-en villamosmérnöki szakon. Ha jól tudom, mindkét végzettséggel lehet a Cern-ben dolgozni, vagyis a honlapon azt láttam. Tudom, hogy oda nem igazán vesznek fel mindenkit dolgozni, csak akik tényleg zsenik? Tegyek le inkább erről, és gondolkodjak reálisabban? 17/l2014. febr. 23. 20:56
11/12 anonim válasza:
hát ez azon múlik mennyire vagy zseni mert oda nem vesznek fel akárkit
12/12 anonim válasza:
Hat a Cenrol lovesem sincs de ez eleted egyik legjobb dontese lenne ha megcsinalnad szakmai teren.
sok sikert hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!