A fiam kórházban van, jó ötlet lenne szólni a volt barátnőjének hogy hívja fel?
Jaaaj szegényke....
Igen ilyenkor tud segíteni az emberen a szeretet. Valahogy próbáld elérni hogy vele lehessen a lány, hidd el ez sokat fog rajta segíteni.
Én is a barátom mellett vagyok amióta elgázolták, elég súlyos a helyzet, már itthon van de mankóval jár meg fáj az oldala. Én ideköltöztem erre az időre, és mellette vagyok így sokkal könnyebben megy a gyógyulás mert pszichésen nem hagyja el magát és ilyenkor dönti el fejben hogy meg akar gyógyulni és ez így tényleg gyorsabb.
Nem igazán tudom ezt elmagyarázni de kell neki a biztatás, főleg ha szereti.
Hidd el ez sokat fog változtatni, ha még egyáltalán látni akarják egymást.
Ha nem azért szakítottak, mert nem szeretik egymást, hanem szülői eltiltás miatt, akkor én is szólnék a lánynak. Hívd fel, mondd el, mi történt, és kérd meg, hogy látogassa meg a fiadat. Bár, ha szereti, kérni sem kell, megy ő magától is.
Hidd el, nagyon sokat segítene a fiadnak, ha mellette lennének azok, akiket szeret. Lelkileg nagyon megerősítené, és segítené a gyógyulását.
Jobbulást kívánok a fiadnak, nektek pedig kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!