Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiam kórházban van, jó...

A fiam kórházban van, jó ötlet lenne szólni a volt barátnőjének hogy hívja fel?

Figyelt kérdés
Súlyos balesete volt, már jobban van, de ráférne valami, ami fölvidítja. Ha jól tudom még mindig szereti azt a lányt. Nem vesztek össze, hanem a lány szülei eltiltották tőle.
2014. febr. 22. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj szegényke....

Igen ilyenkor tud segíteni az emberen a szeretet. Valahogy próbáld elérni hogy vele lehessen a lány, hidd el ez sokat fog rajta segíteni.

Én is a barátom mellett vagyok amióta elgázolták, elég súlyos a helyzet, már itthon van de mankóval jár meg fáj az oldala. Én ideköltöztem erre az időre, és mellette vagyok így sokkal könnyebben megy a gyógyulás mert pszichésen nem hagyja el magát és ilyenkor dönti el fejben hogy meg akar gyógyulni és ez így tényleg gyorsabb.

Nem igazán tudom ezt elmagyarázni de kell neki a biztatás, főleg ha szereti.

Hidd el ez sokat fog változtatni, ha még egyáltalán látni akarják egymást.

2014. febr. 22. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem haraggal váltak el, akkor én felhívnám. Ha a lány is szereti még, akkor biztos tudni szeretné, hogy mi van vele. Mennyi idős és miért tiltották el a szülei?
2014. febr. 22. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen körülmények közt, hogy még szeretik egymást, én biztosan értesíteném a lányt.
2014. febr. 22. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha még szeretik egymást és tényleg csak a szülei tiltották el akkor szólnék neki. Esetleg a legjobb barátjának/barátainak is szólnék (persze a legközelebbi barátainak). Fiadnak jobbulást!
2014. febr. 23. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem azért szakítottak, mert nem szeretik egymást, hanem szülői eltiltás miatt, akkor én is szólnék a lánynak. Hívd fel, mondd el, mi történt, és kérd meg, hogy látogassa meg a fiadat. Bár, ha szereti, kérni sem kell, megy ő magától is.

Hidd el, nagyon sokat segítene a fiadnak, ha mellette lennének azok, akiket szeret. Lelkileg nagyon megerősítené, és segítené a gyógyulását.

Jobbulást kívánok a fiadnak, nektek pedig kitartást! :)

2014. febr. 23. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!