Valami ötlet? Színdarabot kell csinálni.
Mit szólsz egy vicces szerelmi sztorihoz?
Kell egy szerencsétlen főhős figura(a pasi),meg egy beképzelt csajszi.(a hercegnő)
Közben meg lehetne egy mellékszál,mondjuk egy trónfosztási kísérlet a király ellen.A főhős pasi végigszerencsétlenkedhetné a darabot különböző kísérleteket téve a hercegnő meghódítására ami természetesen mindig balul sül el.Aztán a végén,amikor már feladná véletlenül megmenthetné a király életét és ezért a tettéért beleszeret a hercegnő és összeházasodnak,majd boldogan élnek míg meg nem halnak.
Az egész darab tele lehetne vicces beszólásokkal meg hasonlók.Az szerintem tetszene ennek a korosztálynak:)
Szerintem beleírhatók.Kell egy király,hercegnő,a pasi,bérgyilkos,járókelők,összeesküvők stb..csak fantázia kel hozzá.
Esetleg lehetne benne egy öregember is aki valami bogyót/italt akar rásózni és azt ígéri,hogy a hercegnő belezúg tőle.
Szerintem ha már az alap ötlet megvan utána a kidolgozásnál simán bele lehet írni a többieket.
Esetleg kezdődhetne úgy,hogy a pasi járás közben látja meg a hercegnőt és annyira elbambul,hogy tönkreteszi egy öregasszony portékáját és az öregasszony meg megveri érte vagy ilyesmi.
Vagy meg is átkozhatná valamivel,így több szál is lenne...
Szóval 3 fő karakter lenne meg egy csomó mellékszereplő..
Van esetleg más ötletetek?Vagy egy téma?
Ha nem ragaszkodnak hozzá, hogy saját iromány legyen akkor ezt ajánlom: [link]
Bár ehhez sajnos kb feleannyi szereplő kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!