Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok titeket hogyan büntetne...

Lányok titeket hogyan büntetnek meg?

Figyelt kérdés
fenekelés, körmös, pofon stb
2014. febr. 21. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Ki mondta, hogy konkrétan te pontoztál le? Majd aki lepontoz, az magára veszi. Tudom én is, hogy hogy működik a pontozás, de azért a hülyéket okítani csak szabad, nem? Már ha lehet...
2014. febr. 22. 08:07
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem büntetnek.Nem kiabálnak. Higgadtan elmondják amit akarnak. Egyébként,a verés egy bizonyos szint után nem csak a gyerek lelkét roncsolja hanem törvényileg sem helyes.
2014. febr. 22. 09:34
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Ritkán, de ütött már meg apukám. Nem úgy, hogy nyoma lett volna, de azért csípett...

Általában kiabálás van, gépelvétel (pár napon belül úgyis visszakapom...), minden szirszarral fenyegetőznek, hogy nem mehetek se ide se oda...de úgysem tartják be.. :)

17L

2014. febr. 22. 10:18
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Elküldenek Szibériába.
2014. febr. 22. 15:58
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
Miért pontozol mindenkit le?
2014. febr. 22. 19:30
 16/17 A kérdező kommentje:
én tuti nem pontoztam le senkit más lehetett akit el kéne fenekelni :D
2014. febr. 22. 20:25
 17/17 anonim ***** válasza:
45%

legnagyobb hülyeségemért (első csók kiránduláson egy szinte teljesen idegen sráccal, 13 évesen) fél évig sulin kívül sehova se mehettem...bár megérdemeltem. mondjuk különben se nagyon jártam sehova...ja, meg megkaptam, hogy ha sok ilyen lesz még utcasarki munkáslány lesz belőlem

15/L

2014. márc. 7. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!