Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez hogy működik? Lányok, ti...

Ez hogy működik? Lányok, ti bemutatkoztatok vagy bemutattak titeket?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, nem olyan régen jöttünk össze. Ő volt már nálunk, és nem kellett bemutatnom, magától lépett oda a családtagjaimhoz és mutatkozott be nekik. Én még nem voltam ilyen helyzetben, mindig mire odakerültem, tudták a családtagok, ki vagyok. De hamarosan megyek hozzá, mert érdekli a családot, hogy kihez jár a fiuk. De nem tudom, hogy hogyan és mit mondjak. Rettegek az ilyesmitől, pedig nem 14 éves kiscsaj vagyok. Szerintetek?
2014. febr. 14. 00:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudták, hogy ki vagyok, legalábbis valamennyit biztos hallottak már rólam, ettől függetlenül odamentem és bemutatkoztam, ez alap.
2014. febr. 14. 00:29
 2/7 A kérdező kommentje:
És hogyan?
2014. febr. 14. 00:40
 3/7 anonim ***** válasza:
"Jó napot! XY vagyok." Csak ilyen egyszerűen, ahogy bárki másnak is bemutatkoznék. Nem kell azt mondani, hogy XY, Z barátnője, azt valószínűleg kitalálják. :)
2014. febr. 14. 01:34
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
a fiúnak kell bemutatni téged. tehát belépsz az ajtón, fiú mondja,hogy apa,anya,ő a barátnőm, Kovács Icuka. te odalépsz, kezet nyújtasz,mondod a neved, plusz egyéb kedvesség,pl. nagyon örülök,hogy találkoztunk. ennyi.
2014. febr. 14. 06:28
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Ugy ahogy a 4.valaszolo irja ugy kell! Szerintem is ez a normalis. :-)
2014. febr. 14. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Amikor én mutattam be a párom a családnak, vagy ő engem a sajátjának, nyilván előtte már tudták, hogy van egy párom, és az ő családja is, hogy neki barátnője. Tehát hiába tudtak rólunk valamennyit a szülők, mégsem ismertek. Így mikor hazavitt/havazittem, akkor azért elmondtuk, hogy szeretnénk bemutatni a barátunk/barátnőnk, majd odaléptünk a családtagokhoz és bemutatkoztunk.
2014. febr. 14. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam ilyen helyzetben. A srác szülei tudták, hogy megyek, mert le is jött félútig elém a volt barátom. Hallotta az anyukája, hogy jöttünk, mert beállt a srác a kocsival. A tesói meg kint voltak az udvaron. Így logikus volt, hogy először nekik mutatkoztam be. A volt barátom mondta a tesóinak, hogy ki vagyok, és elmondtam én is nevem. Aranyosak voltak.

Aztán már pont jött ki az anyukája, mikor mentünk be. Nagyon örült, hogy megérkeztünk. Rögtön odajött, nagyon aranyos volt. Illedelmesen köszöntem, ahogy máskor is szoktam, és bemutatkoztam.

Az apukája dolgozott, de később elmentünk a munkahelyére, és az apukájának is bemutatott a srác.

2014. febr. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!