Igaz, már nem vagyok kamasz, de voltam és soha nem szőrtelenítettem a karomat, meg nem is fogom.:)
Amit szőrtelenítettem ilyen korban, az a láb és a hónalj volt.
2013. dec. 4. 18:38
2/14 anonim válasza:
Nem. Nekem láb, hónalj, comb, has, intimrészek és azt hiszem ennyi. Karon felesleges.
2013. dec. 4. 18:49
3/14 anonim válasza:
Én igen, mert mindigis utáltam a fehéres bőrömhöz a fekete hosszú szőrt..
Így télen kb havonta borotválom/epilálom, nyáron hetente.
18/L
2013. dec. 4. 19:05
4/14 anonim válasza:
Én szoktam,és nem mások miatt,hanem magam miatt. Egyszerűen irritál ha szőrős a kezem. Ha más lánynak szőrős nem szokott annyira zavarni,de ha a sajátom az akkor az zavar.
17l
2013. dec. 4. 19:34
5/14 anonim válasza:
Én is szoktam, hónalj, láb, kar, bajusz és szemöldök. (Most gondolom mindenki elkényeztetett pláza cicának hisz, de nem vagyok az, csak utálom, ha szőrös vagyok.)
13/L
2013. dec. 4. 19:55
6/14 anonim válasza:
Nem, annyira nem durva, hogy zavarna, más lányo n se zavar, persze, ha hormonproblémák vagy öröklődés miatt vastag, fekete szőrszálaim lennének, én is leszedném, mondjuk akkor is ízlés kérdése.
16/L
2013. dec. 4. 19:55
7/14 anonim válasza:
Ha le akarod szedetni, akkor gyanta vagy epilálás, semmiképpen ne borotváld!!!
2013. dec. 4. 20:50
8/14 anonim válasza:
Nem szerencsére szőkésbarna hajam van és nem túl erős a szőrzetem. Hónaljamat , lábamat térdtől lefelé és a bikini vonalamat szoktam borotválni. De van két olyan barátnőm akik a karjukat is szőrtelenítik :))
2013. dec. 4. 21:05
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem teljesen szőke hajam van, szemtől szemben alig észrevehető, de vakus képeken elég szembetűnő, hogy szőrös. De azt hiszem meggyőztem magam, hogy felesleges, jó ez így ahogy van. :))
2013. dec. 4. 21:47
10/14 anonim válasza:
ha nem fekete ször a kezeden akkor telejsen felesleges szedned, ha bele kezdesz akkor ang eséllyel fog sötétedni és akkor már muszáj elsz szedni. jobban teszed ha nem ekzdesz bele ha szőke. (kozmetikus vagyok)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!