Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lányok, ti szőrteleníti...

Kamasz lányok, ti szőrtelenítitek a karotokat?

Figyelt kérdés

Kort is irjatok, légyszi.

15/L

2013. dec. 4. 18:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, már nem vagyok kamasz, de voltam és soha nem szőrtelenítettem a karomat, meg nem is fogom.:)

Amit szőrtelenítettem ilyen korban, az a láb és a hónalj volt.

2013. dec. 4. 18:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem láb, hónalj, comb, has, intimrészek és azt hiszem ennyi. Karon felesleges.
2013. dec. 4. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, mert mindigis utáltam a fehéres bőrömhöz a fekete hosszú szőrt..

Így télen kb havonta borotválom/epilálom, nyáron hetente.

18/L

2013. dec. 4. 19:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam,és nem mások miatt,hanem magam miatt. Egyszerűen irritál ha szőrős a kezem. Ha más lánynak szőrős nem szokott annyira zavarni,de ha a sajátom az akkor az zavar.

17l

2013. dec. 4. 19:34
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Én is szoktam, hónalj, láb, kar, bajusz és szemöldök. (Most gondolom mindenki elkényeztetett pláza cicának hisz, de nem vagyok az, csak utálom, ha szőrös vagyok.)

13/L

2013. dec. 4. 19:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, annyira nem durva, hogy zavarna, más lányo n se zavar, persze, ha hormonproblémák vagy öröklődés miatt vastag, fekete szőrszálaim lennének, én is leszedném, mondjuk akkor is ízlés kérdése.

16/L

2013. dec. 4. 19:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha le akarod szedetni, akkor gyanta vagy epilálás, semmiképpen ne borotváld!!!
2013. dec. 4. 20:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerencsére szőkésbarna hajam van és nem túl erős a szőrzetem. Hónaljamat , lábamat térdtől lefelé és a bikini vonalamat szoktam borotválni. De van két olyan barátnőm akik a karjukat is szőrtelenítik :))
2013. dec. 4. 21:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem teljesen szőke hajam van, szemtől szemben alig észrevehető, de vakus képeken elég szembetűnő, hogy szőrös. De azt hiszem meggyőztem magam, hogy felesleges, jó ez így ahogy van. :))
2013. dec. 4. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
ha nem fekete ször a kezeden akkor telejsen felesleges szedned, ha bele kezdesz akkor ang eséllyel fog sötétedni és akkor már muszáj elsz szedni. jobban teszed ha nem ekzdesz bele ha szőke. (kozmetikus vagyok)
2013. dec. 4. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!