Lányok titeket hogyan büntetnek meg?
Figyelt kérdés
fenekelés, körmös, pofon stb2014. febr. 21. 21:10
2/17 anonim válasza:
Általában csak elbeszélgetés van, ha valami olyasmit teszek, a legkomolyabb büntetésem az volt, hogy 2 hétig nem netezhettem, elvették a telefonom, szobafogság, és 4 havi zsebpénzmegvonás így egyszerre.
15/L
3/17 A kérdező kommentje:
és mi rosszat tettél hogy ez lett a büntetésed? :D
2014. febr. 21. 21:23
4/17 anonim válasza:
Tizen1,2 éves koromig kaptam pofont, néha most is, vagy gépelvétel volt.
Mostanában már semmi büntetést nem kaptam, már pár éve
16l
5/17 anonim válasza:
Sehogy. Elbeszélgettek velem, kis kiabálás ha valami rossz fát tettem a tűzre, de sose bántottak.
7/17 anonim válasza:
Sehogy. Te hányadik században érzed magad, hogy ilyen dolgokat soroltál fel?
8/17 anonim válasza:
a barátom vagy a szüleim? ;)
mert az előbbi fenekel, megkötöz, utóbbiak csak szóban
9/17 anonim válasza:
Azért lettem lepontozva, mert engem nem bántanak múltszázadi módszerekkel? Gratulálok az agyiszinthez, ja, és nehogy elfelejtsétek ezt is lepontozni.
10/17 anonim válasza:
Kedves előző Válaszoló! Én nem pontoztalak le, de megtanulhattad volna már, hogy itt szimpátia alapján pontoznak. Engem egyébként egyáltalán nem érdekel a pontozás, mert nem azért írok, hogy felpontozzanak, hanem hogy segítsek a válaszaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!