Ennyi kávé még egészséges, vagy 14 évesen ez is káros?
Figyelt kérdés
Minden reggel megiszom egy karamell cappuccinot. Automatából van, és nyilván csak por, cukor meg víz. Sokan viszont azt mondják, hogy mivel még csak 14 éves vagyok kifejezetten káros, hogy e nélkül egész nap álmos vagyok. Szerintetek?2014. febr. 20. 17:09
21/25 anonim válasza:
Kutya a kedves anyukád.
A csitri ha nem tudnád azt jelenti,hogy kamaszodó gyerek értelmileg még gyerek de testileg kamaszodik,semmi sértő nincs benne,de az ilyen nagyokosok akik 15 évesen hangoztatják nem lesz semmi baja a kérdezőnek,mert ők is isszák azokra ez a szó teljesen ráillik,tán nézz utána máskor mi a szó jelentése,egészségtelen napi 1 kávé 14-15 éves fejlődésben lévő gyerek számára akkor is ha alacsony a vérnyomása.
22/25 anonim válasza:
nem is értem, egyáltalán miért isznak az emberek kávét. mi a jó benne?
23/25 anonim válasza:
13 éves vagyok. Kb. tavaly kezdtem kávézni. Nekem kifejezetten segít a tanulásban, ha álmos vagyok megiszok egyet. (persze gyengét) 5,00 vagyok mindig (suliban).. én nagyon szeretem.. reggel ha fárad vagyok megiszom egyet. Ha délután fáj a fejem, akkor is segít. :D
24/25 anonim válasza:
ja, az ilyen automatás/kistasakos kávéban 2-4g kávé van, ami alig vmi. Én csak 3-5x iszom hetente. Nem haltam meg, nem haldoklok, nincs vérnyomásproblémám stb. Akik az ilyeneket híresztelik, azok anyukák, akik le akarják szoktatni a "gyerekeket" a kávéról, meg akik mindent elhisznek. Én nagyon szeretem, ilyenkor nyáron a poharanba rakok pár kugli fagyit! ^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!