Ennyi kávé még egészséges, vagy 14 évesen ez is káros?
Figyelt kérdés
Minden reggel megiszom egy karamell cappuccinot. Automatából van, és nyilván csak por, cukor meg víz. Sokan viszont azt mondják, hogy mivel még csak 14 éves vagyok kifejezetten káros, hogy e nélkül egész nap álmos vagyok. Szerintetek?2014. febr. 20. 17:09
11/25 anonim válasza:
Szerintem nem káros, bár én inkább úgy fogyasztom, hogy kevesebb cukrot teszek bele+ nem feltétlenül reggel iszom meg, hanem mindig más szünetekben, így nem szoktam hozzá.
12/25 anonim válasza:
Ezt az orbitális nagy baromságot ki mondta neked? :D :D :D Kevesebb cukortól már más a koffein hatása? óóó....
13/25 anonim válasza:
Azért vagy álmos, mert oxigén hiányod van. Reggelente inkább levegőzz egy kicsit, és próbálj meg leszokni a kapucsínóról, vagy legalábbis csökkenteni az adagot. :)
14/25 anonim válasza:
Nem káros. A kávé egyeltalán nem egészségtelen, ha nem dohányzol mellette. Az autómatás kávé egyébként sincs egy rendes, otthon főzött kávé szintjén.
15/25 anonim válasza:
"Azért vagy álmos, mert oxigén hiányod van" :DDDDDD
Annyira bírom, amilyen okosak egyesek. :D Remélem, biztosan tudod, hogy egy kis oxigén megoldja neki, és nem arról van szó, hogy pl. túlhajszolja magát, keveset alszik, vagy akármi ... :D :D :D :D
16/25 anonim válasza:
Nos igen 1 kávé nem egészségtelen egy felnőttnek,de egy gyereknek/kamasznak nagyon is káros.
17/25 anonim válasza:
nem az főleg ekkora mennyiségben...
18/25 anonim válasza:
Egy kávétól semmi bajod nem lesz, de akkor már inkább otthon igyál, az kevésbé káros. Mellesleg én is kávézok, mert alapból alacsony a vérnyomásom. 15/L
19/25 anonim válasza:
hú a 15 éves kis csitri megmondta...
20/25 anonim válasza:
A válaszok alapján egyértelműen kiderül, hogy a kor nem jár kézenfogva az ésszel. Mitől lesz csitri a 15 éves lány, te kutya? :)
Bírom az ilyen egészségbzi gyökereket, akiknek még a csapvíz is derogál.
Kérdező, valószínűleg bele fogsz halni a napi 1 retkes kávéba. Mindenki tudja hogy a kávépor hepatitiszt, a cukor meg rákot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!