Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek neki?

Ti megengednétek neki?

Figyelt kérdés

Van egy lányom.Ötös tanuló,nem cigizik,nem talál ki semmi őrült dolgot,mint pl a pearcing vagy a raszta haj,de szeretné befestetni a haját.ezt szeretné saját hajszínből.

[link]

Megengedjem?Alig látszik,s nagyon oda van ezért a hajért.

U.i: A lányom 13 éves. Kérlek ne írjatok véleményt a hajról,vagy bármi másról,csak azt,hogy igen vagy nem.

2014. febr. 20. 10:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
csinos nagyon de korai
2014. febr. 20. 14:27
 12/19 anonim ***** válasza:
14%
nekem ezt 12 évesen engedték,nem kurvultam el tőle.
2014. febr. 20. 18:10
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem biztos,hogy nem és úgy gondolom ezt a kérdést a lány írta ki.
2014. febr. 20. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
A raszta nem őrültség.. egy életstílus, egy vallás.!
2014. febr. 20. 19:38
 15/19 anonim ***** válasza:
28%

De én írok, mert úgy érzem kell.

14 éves vagyok, anyuval együtt szoktunk hajat festeni (igen, pontozzatok le, nem érdekel).

Na, az én véleményem:

1. Ha ötös tanuló, jól viselkedik, stb, és ha tényleg csak ezt szeretné.... hát miért ne. Nekem a szüleim ezt az egy dolgot megengedték, pedig nincsenek valami laza szüleim.... (had ne soroljam, de pl hétköznap nem nézhetek TVt, incs gépezés, mindig minden legyen ötös stb). Mert a szüleimnek van egy helyes értékrendjük, és tudják hogy nem ettöl leszek rossz vagy jó ember, tehát ez a felfogás eleve hülyeség.

2. Ez csak ombre, nem az egész haját festi be, nem olyan feltünö, de szép.

Én tuti megengedném, és sem lettem világk_rva emiatt, tehát NEM ETTÖL

LESZEK ROSSZ, HOGY A SZÖRTÜSZÖIMBÖL KINÖVÖ SZÖRSZÁLAK MÁSMILYEN SZÍNÜEK

MINT AMILYENNEK A GENETIKÁMTÓL FOGVA LENNIÜK KÉNE.

2014. febr. 20. 19:41
 16/19 anonim ***** válasza:
49%

Lehet,hogy nem ettől lesz valaki rossz ember,de ha valaki már 13 évesen elkezdi festeni a haját akkor egyre nagyobb dolgokat fog kérni. Legalábbis általában ez így szokott lenni.

2. 13 évesen szerintem sem kell festegetni. Nekem anya 14 évesen nem engedte,hogy befessem,most 17 vagyok és iszonyú hálás vagyok neki. Ráér még festegetni a haját.

Nem engedném meg. Annak meg semmi köze a hajához,hogy milyen tanuló,szerintem.

2014. febr. 20. 20:49
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
15-ös... 14 éves vagy... Még van időd az elk.rvulásra, úgy írsz mintha már legalább 30 lennél.. Nem gépezhetsz hétköznap? Szerintem a csütörtök az hétköznap. Na akkor most melyik volt a hazugság?
2014. febr. 20. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:
55%

Szóval:

a) ez volt az egyetlen kívánságom, tartom magam, mert én MINDIG betartom a szavam. Semmi mást nem kértem.

b) van telefon is a világon, te nagyokos -.-"

Na de mindegy. Valahogy ezt a begyöpösödést nem tudom megérteni. A szüleim sem.

2014. febr. 22. 08:06
 19/19 anonim ***** válasza:

nálunk egy két gyereknek megengedték, hogy befestessék a hajukat általános suliban, erre a tanárok egyből kiakadtak... mondjuk én vidéken jártam általánosba, ott szigorúbban fogtak bennünket.

Én is korainak tartom, bár ez a haj egyáltalán nem feltűnően rikító és szép is. Szerintem várjátok meg, míg kimarad 8.-ból és utána bátran lehet. Tényleg csak a suli miatt látom így...

2014. febr. 23. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!