Miért van az, hogy amióta serdülők sokkal többször kell hajat mosnom?
Figyelt kérdés
Régebben elég volt heti egyszer, most meg már 3 naponta mosnom kell, mert zsíros. Ez a kamaszodás miatt van? 15 éves fiú vagyok. Köszönöm.2014. febr. 12. 18:41
1/14 anonim válasza:
Dolgoznak a hormonok, ezért zsírosabb a hajad.
2/14 anonim válasza:
Így van ahogy az első írta!!! Most nagy változásokon mész keresztül.
3/14 anonim válasza:
Igen, amiatt bár ez nekem érdekes, ha fiú vagy. A barátomnak hosszú haja van mondjuk, de heti max 1x mossa és én is, lehet rossz sampont használsz, de én pl fürdőhabosítóval mosom a hajam, a barátom meg baba samponnal, nekem a balzsamtól zsírosodik nagyon.
4/14 A kérdező kommentje:
head&shoulders-t használok.
2014. febr. 12. 18:54
5/14 anonim válasza:
Te még jól jártál, én 17 éves lány vagyok és minden nap hajat kell mosnom. :/ Ha nem mosnék, másnapra olyan, mintha ár egy hete nem mostam volna... :/
Remélem ez idővel elmúlik....
6/14 anonim válasza:
a head&shoulders egy nagy rakás ....amúgy :) Egyszer próbáltam ki, viszketett tőle a fejbőröm, mint az állat. Anyum használja korpára, semmit nem ér. Amúgy fodrásztól kérj segítséget.
7/14 A kérdező kommentje:
Hát átérzem a helyzeted 5-ös. :)
Köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 12. 19:41
8/14 anonim válasza:
Teljesen normális, hatnak a hormonok, az is lehet, hogy így marad, 3 naponta azért nem olyan vészes hajat mosni, főleg ha rövid hajad van.
9/14 A kérdező kommentje:
rövid van. :) Csak furcsáltam.
2014. febr. 12. 20:02
10/14 anonim válasza:
Nekem is naponta-2 naponta kell, mert hányás lesz..:/ Sok sampont kipróbáltam és semmi. Az arcom is 4-5 óra alatt csillogósra tud zsírosodni.. Hát ez van:D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!