Utólag mit lehet tenni?
Szerintem az van, hogy a lányodnak még nincs igazán kiforrott egyénisége, az unokatesó meg idősebb, van kire felnézni. Amúgy nem istenes bűn hogy a nagyobbat majmolja, csak ő ezt nem vette még észre. Az tényleg nem jó hogy anyagiakban is hozzá hasonlítja magát, mert valôs, hogyja a kuzin megkapja a legújabb csilivili csodamobilt, a lányodnak is olyan kell majd. De nèzd a jó oldalát. Ha a nagyobb jól tanul, ez lehet hogy a lányodat is arra ösztökéli majd, hogy jobban tanuljon. Most már semmi újat sem tehetsz, szervezz közös programokat kettőtöknek, beszélgess vele, hagyd hogy élje a kiskamasz èletét. Én is lány vagyok, tudom milyen ez. Èn a bátyámra akartam hasonlítani, pedig ő fiú ès tíz évvel idősebb mint én. Szó szerint mindenben olyan akartam lenni, mint ő. Aztán rájöttem az idők soràn, hogy nem ő csokikálta a spanyol viaszt, ès èn is vagyok valaki. Erre majd ő is rá fog jönni, csak majd később. Hamarosan úgyis gimibe megy, lesznek új barátai, akkor meg majd màs fogja érdekelni :) sok sikert
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!