Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kisgyerek kis gond nagy...

Kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gond? Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés
A szülőszobában még mindenki boldog,aztán....jön a kamaszkor.

2014. febr. 10. 07:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Van olyan kamasz aki kezelhetetlennek tartja magát?(ha már a boldogsághoz(mert miért szívják?)pszihotrop szerek kellenek.....Az mért van?
2014. febr. 10. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Nem ahhoz kell, hogy boldog legyél. Én sose szívtam azért, hanem mert olyan számunkra a barátainkkal, mint mondjuk egy békepipa és kicsit viccesebben látjuk a dolgokat, de enélkül is tudunk boldogok lenni. Ez olyan, hogy miért eszünk édességeket? Hízlalnak, egészségtelenek stb. Persze vannak ebben is olyan esetek, hogy ezzel akarunk boldogok lenni, de normális ember azért szereti, mert finom, viszont más ízeket is kedvel, nem kell édesnek lennie egy ételnek ahhoz, hogy szeresse. Így fű nélkül is simán lehet boldognak lenni.
2014. febr. 10. 18:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Talán értem,csak az édességen,és a kávén kívül,én rettegek a tudatmódosítóktól.(pl talán még a mentőben sem szívnék nitrogénoxidult,mert félek tőle)(nem tudom mit tudsz a lehetséges hatásairól)
2014. febr. 11. 04:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés.

Nekem van egy 17 éves lányom, és egy 14 éves fiam. Igazából a lányommal nehéz volt a kamaszkor, folyton menni akart, ide-oda, rossz társaságba keveredett, ekkor volt 14 éves. Mikor egy nagyobb bajba keverték, akkor leszakadt a "menő" társaságról, és igaz még vannak kisebb problémáink, de én megvagyok elégedve róla, eltervezte az életét, jól tanul.

A fiam? Elképesztő, de semmi. Nem akar menni sehova, nyugodt, nem érdeklik olyan fiús témák mint a szex. Még ő szokta mondani, hogy az osztálytársai, miket vitatnak megy egymás között, tehát tényleg olyanokat, amikre már én is azt mondom, hogy undorító. Az apukája gondolkodását örökölte, és a bizalmatlanságát is a többi ember felé. Nagyon nem szereti az embereket, csak egy ember van rajtunk kívül, akibe igazán megbízik, és ő is már lassan a 30-s éveit járja, ami jobban aggaszt. Azt mondja pedig, hogy nincs senkiben se rosszban, de senkivel sincs annyira jóban.

Egyébként tehát rám, ez annyira nem igaz, hogy a kamaszkort nehezebben éltük meg, mivel alapvetően mind a két gyermekem a mai gyerekekhez képest, nyugodtak (most itt a lányomra célzok). Amikor kicsik voltak, nagyon kimerült voltam, most is, de nem miattuk.

2014. febr. 14. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!