Szülők, elengednétek egy 17 és egy 18 éves lányt (barátnők) Párizsba?
Figyelt kérdés
Igazából tudom, hogy enfem semmiképp nem fognak elengedni, a barátnőmet pedig igen, pedig én vagyok az idősebb... :D Pár napra mennénk nyáron, saját zsebből fizetnénk mindent, mert dolgozni fogunk. Mindkettőnket a látványosságok, a történelem érdekel, bár ezt a szüleim biztosan nem hinnék el... De tényleg így van! Ti hogy döntenétek?2014. febr. 8. 12:20
21/23 A kérdező kommentje:
A barátnőmet elengednék, már utazott egyedül idegen országba.
Tudunk franciául mindketten, suliban tanuljuk már egy ideje. Dolgozni fogunk, de van már alapkeret. Ja, és vonattal mennénk.
2014. febr. 8. 23:41
22/23 anonim válasza:
Akkor viszont nem, vonattal nem!
Mehet repülővel, vagy szervezett buszos úton, de vonattal, stoppal stb semmiképp!
23/23 anonim válasza:
Persze, ez mind szép és jó, hogy 18 évesen hadd menjen már ahová akar, de aztán amikor megtörténik a baj, eltűnik, kirabolják, megerőszakolják, megölik, vagy csak simán lecsukják pár hónapra, mert valaki rágót csempészett a táskájába a kisboltban, akkor meg megy a sírás. Ezért teljesen mindegy, hogy 18, 20, vagy 40, és mennyire megbízható... nem a megbízhatóságon múlik, hogy valaki meg tudja e védeni magát, főleg egy idegen országban, több száz/ezer kilométerre az otthonától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!