Szülők, elengednétek egy 17 és egy 18 éves lányt (barátnők) Párizsba?
Ha te vagy 18 éves akkor nem szólhatnak bele a szüleid. A barátnőd inkább a kérdéses...
Én elengedném a lányomat ha ismerném a barátnőt és bíznék benne. :)
Kemény kérdés :)
Engem amikor 18 voltam, leérettségiztünk, a legjobb barátnőmmel elengedtek Spanyolországba, a Costa Bravara egy hétre. Bár hozzátartozik, hogy szervezett, buszos út volt, bár ott senki nem figyelt nyilván ránk, de tudtuk hová fordulhatunk, ha baj van. Németül beszéltünk, mindent meg is oldottunk. És már akkor 3-adjára jártam, ott, előtte szülőkkel...
Viszont nem tudom, hogy ha 18 lesz a lányom (még csak 2 éves) el fogom-e engedni, de ha megbízható, komoly gondolkodású lesz, akkor biztosan, főleg ha olyan barátnővel megy, akiről szintén tudom hogy ilyen.
Namost egy férfi pont ugyanolyan könnyen erőszakol meg egy 14 éves lányt, mint egy 40 éves nőt. Szóval ez a szar a közbiztonság, meg nem tudja megvédeni magát a lány, ez hülyeség. Ígyse-úgyse tudja megvédeni magát..
18 éves kora felett mindenképpen elengedném. Nem csak azért mert joga van hozzá, de éppen itt az ideje egy kis önállóságot és felelősséget tanulnia. 18 alatt pedig attól függ hogy milyen a lány.
Bár én férfi vagyok, de elsőként 16 évesen voltam barátokkal külföldön egy hetet nyaralni. Vegyesen fiúk-lányok, mind ez a korosztály, egy lány volt aki már a 18-at betöltötte. Jelentem senkinek nem esett semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!