Szülők, elengednétek egy 17 és egy 18 éves lányt (barátnők) Párizsba?
Figyelt kérdés
Igazából tudom, hogy enfem semmiképp nem fognak elengedni, a barátnőmet pedig igen, pedig én vagyok az idősebb... :D Pár napra mennénk nyáron, saját zsebből fizetnénk mindent, mert dolgozni fogunk. Mindkettőnket a látványosságok, a történelem érdekel, bár ezt a szüleim biztosan nem hinnék el... De tényleg így van! Ti hogy döntenétek?2014. febr. 8. 12:20
11/23 anonim válasza:
Szerintem nem engedném el, de még csak 3 hónapos a kislányom:)
Láttátok az Elrabolva című filmet?
12/23 anonim válasza:
Képzeld utolsó, nekem is egyből az Elrabolva ugrott be, pedig még csak 17 vagyok én is:)
Én nem mennék ki barátnőkkel úgy, hogy nem ismerünk ott senkit, ráadásul a nyelvet sem beszéljük.
Nagyobb társasággal, túristacsoporttal szívesen, de így egyedül kockázatos.
13/23 A kérdező kommentje:
Nem láttam, de hallottam róla. De most komolyan, egy film rettentsen el? Ennyi erővel ne ülj hajóra, mert lehet belefut egy jéghegybe...
2014. febr. 8. 18:22
14/23 anonim válasza:
Attól,hogy 18 vagy nem vagy felnőtt,tudsz jól franciául?ismersz ott valakit? ismered azt a részt ahova mennél? van félretett pénzed(saját)? ha ezekre igen a válasz akkor már van esélyed,hogy elengedjenek
15/23 anonim válasza:
miért kéne neki franciául tudnia? elég az angol..meg miért kéne ismernie bárkit is?..nem is értem.
16/23 anonim válasza:
Igaz, hogy ne egy film rettentsen el, de akárki akármit mond, veszélyes 2 18 éves lánynak egy idegen országban csak úgy kirándulgatni.
17/23 anonim válasza:
elég az angol??? te se ismered a franciákat
18/23 anonim válasza:
én itt élek...francia férjjel. itt szereztem a diplomámat is...értenek, és beszélnek angolul, csak éppen nem szeretnek ugy megszolalni :D
19/23 anonim válasza:
mármint itt élek- Franciaországban :D
20/23 anonim válasza:
Nekem is az Elrabolva című film ugrott be.. Minden stimmel. Két 17-18 éves lány, az egyiket nem akarják elengedni...stb.
Amúgy nem, inkább ha az a barátnő barát lenne és sok ideje lennének együtt... :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!