Szerintetek nagy baj lenne ebből (farsang)?
13/L 7.osztály
Próbálom érthetően leírni.
Az osztályunk be fog öltözni. Három oszlopban vagyunk. A mi oszlopunk így néz ki:
barátnőm(lányszerep)-én(fiúszerep)
fiú-fiú(jó, érdekes egy fiú lányszerepben, de nem volt belőle gond)
Nos, az utolsó próbán (mert mikor máskor-.-) kitalálta az ofő, hogy a barátnőm a mögöttem lévő fiúval lesz, és mellém pedig odajön a másik fiú (mondjuk az inkább egy disznó...és idióta, és nem tudja rendesen a koreográfiát).
Az egyik fiú haverom észrevette, hogy ez miatt szomorú vagyok, és mondta, hogy majd farsangon a barátnőmmel állok be, nem a fiúval.
Ez tök jó, barátnőm helyeselte az ötletet, ő is velem akar lenni.
De félek, hogy az ofő jól lecsesz. Jó kivédő szövegeket tudnátok mondani?:DD
Csináld a barátnőddel a táncot és mondd az ofőnek, ha megkérdezi h miért, hogy a fiú nem tudja rendesen a koreográfiát és a cselekedetei téged is zavartak volna a táncban, neki meg biztos nem célja az, hogy egy ember többek teljesítményét befolyásolja.
Amúgy számolj azzal, hogy egy ideig utálni fog, de nagyon fontos, hogy állj ki magadért. Nekem volt egy nagy vitám az ofőmmel és a szülők nekem adtak igazat.
Köszönöm.:)
Nem érdekel, ha utálni fog, nem fogok a 160 centimmel egy monstrum mellett eltörpülni...xddd
Most írt az egyik barátnőm, hogy mondjam azt az ofőnek (ha elő fog venni esetleg és kérdőre von), hogy elfelejtettem, és már megszoktuk egymást, ezért álltam be vele. Nem fog tudni mit csinálni. Mindenkinek rendes párja van, én nem fogom égetni magam. Én rendesen tudom a táncot, de az a gyerek meg el fogja rontani... akkor ne velem rontsa el már basszus
Az előbbi megoldások is szóbajöhetnek ha az oszifő olyan, viszont az is tuti módszer, ha az utolsó pillanatban állsz be csak, amikor már nem tud közbelépni. :-)
Nálam ez működött, színdarabot adtunk elő, és volt egy idióta sapka amit fel kellett vennem, pedig én a szép pántomat akartam, de a tanár szerint a sapka jobban illett.
Szerintem pedig a pánt jobban illett, úgyhogy előadás előtt elrejtettem a színpad mögött, és a belépés előtt, amikor tudtam, hogy a rendező a másik oldalon kell hogy álljon és nem tud már közbeszólni, felvettem a pántomat :-D tudod milyen vicces volt amikor elkezdett őrülten integetni, hogy vedd le vedd le, én pedig, mint aki örül az elismerésnek, visszaintegettem neki virulós fejjel, nagyon mérges volt perpillanat, de előadás után belátta, hogy nekem volt igazam, és már ő is csak röhögött, hogy végtülis rafkósan megoldottam a kérdést. Szóval szerintem próbáld ki az odaállást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!