Lenne farsangi jelmezötletetek 10 éves fiú számára?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 18:08
1/10 anonim válasza:
túrórudi...nagy piros ruha tele fehér pöttyökkel:)
3/10 anonim válasza:
Pantomimes, bohóc, terrorista, pincér, pingvin, lány, spongyabob.
4/10 anonim válasza:
Kalóz, focista vagy valamelyik kedvenc rajzfilm figurája.
6/10 anonim válasza:
Én ügyvédnek öltöztem be. De komoly. Öltöny aktatáska napszemüveg nyakkendő alkalmi cipő. A haverommal.
Szerintem jól néztem ki. Ne hogy már ilyen LOW kalóz legyen =D. 11/f
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a sok jó választ. Nekem mind tetszik, de a gyereknek egyik sem :( Nem tudom mi lesz... :(
2012. febr. 12. 08:34
9/10 anonim válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy találjon ki ő valamit. Könnyű leszólni az ötleteket... Ezek mind jópofák és szépen meg lehetne csinálni, nemtom 10 évesen hova akar flancolni egy kisiskolás farsanggal.....
10/10 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki. Már elegem lett belőle nekem is, hogy még az ügyvéd sem és a túrórudi sem tetszik neki. Majd beöltözök én... Ő meg oldja meg... Köszi az ötleteket.
2012. febr. 13. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!