Unokatestvérem 20 éves főiskolás nem dolgozik még. Ez szerintem baj. Szólljak a szüleinek?
Semmi, de semmi közöd nincs hozzá! Ha van pénz, mért ne? Te nem láthatod át a teljes élethátterét, sem azt, hogy min megy keresztül, attól, hogy az unokatesód!
Főiskola mellett dolgozni? Na azt csak azok tudják, akiknek a) nem jutott be államira, és munkára szorul, hogy tudja finanszírozni a tanulmányait
b) marha sok ideje van.
Azért egy főiskola mellett nem könnyű dolgozni. Rengeteget kell tanulni. Nem a te dolgod, a hazug embert egyszer úgyis utol érik. Felesleges beavatkoznod, mert a szüleitől azt fogod (lehet) hallani, hogy milyen aranyos vagy, hogy szóltál. De az unokatesódtól meg azt, hogy milyen egy kis utolsó dög vagy és, hogy semmit sem lehet neked elmondani. Én már voltam ilyen kereszt tűzben, nem jó érzés! Inkább törődj szépen a magad dolgával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!