Tényleg ennyire nyomorult vagyok emiatt?
Most röviden válaszolnék csak, kséőbb kifejtem bővebben is.
Nem 'gáz', szerintem a legtöbb 15 éves azt mondhatja el magáról, hogy nincs és nem is volt barátja.
Különösen egyetértek, együttérzek az előző válaszolóval. Ilyesmi helyzetben élem a mindennapjaimat én is. :D
Megsúgom: kortársad vagyok, ugyanúgy egyedülálló (jézusom, ezt úgy írtam, mintha valami kiélt negyvenes lennék xd)
Nem gáz. Nekem bejönnek a rocker lányok, én is annak vallom magam :D Remélem 3-4 év múlva összefutunk :D
21f
14-15 évesen még nálunk is különcnek meg cikinek számított aki nem az épp menő zenéket hallgatta. Pl én Guns N' Roses-on, Tankcsapdán, ilyesmiken nevelkedtem, mindig én voltam "az a fura csaj" az osztályban :D
Aztán középsuliban kezdett ez eltűnni, 17 éves korunkra már mindenki tett rá nagy ívben hogy ki mit hallgat.
Most vagyok első éves egyetemen, és ezen a szakon ahova járok, valamiért nagyon népszerű a rock, a hallgatók legalább ilyen 80%-a metálos :D Gólyatáborban is minden este rockzenére buliztunk...
Van barátom is, tök jó buli vele koncertre menni. Szóval szerintem semmiben nem akadályoz a zenei ízlésem, sőt..
Szóval nem, nem vagy nyomorult, inkább a barátnőd ciki és éretlen. De egy 2 napos "kapcsolattal" a háta mögött biztos nagy a tapasztalata, és szakértő. :P Majd kinövi, csak ekkor még divat kicikizni mindenkit aki picit is más mint az átlag.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!