Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg ennyire nyomorult...

Tényleg ennyire nyomorult vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Nem volt még fiúm soha (rockot hallgatok, valamennyire meglátszik a külsőmön, ami valljuk be nem sok fiúnak jön be). A barátnőm megszólt miatta, pedig neki is csak egy 2napos "kapcsolata" volt egy olyan országban élő fiúval ahol nyaralt. Most nem értem miért olyan gáz ez komolyan, ha valaki érti, elmagyarázhatná. Eléggé rosszul esett...

2014. febr. 2. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Most röviden válaszolnék csak, kséőbb kifejtem bővebben is.

Nem 'gáz', szerintem a legtöbb 15 éves azt mondhatja el magáról, hogy nincs és nem is volt barátja.

Különösen egyetértek, együttérzek az előző válaszolóval. Ilyesmi helyzetben élem a mindennapjaimat én is. :D

Megsúgom: kortársad vagyok, ugyanúgy egyedülálló (jézusom, ezt úgy írtam, mintha valami kiélt negyvenes lennék xd)

2014. febr. 3. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is rocker vagyok, és egészen véletlenül a barátom is az. Nincs ebben semmi. Keress olyan srácot, aki hozzád illik, de 15 évesen az se baj, ha nincs. :)
2014. febr. 3. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Nekem bejönnek a rocker lányok, én is annak vallom magam :D Remélem 3-4 év múlva összefutunk :D

21f

2014. febr. 5. 10:55
 14/14 anonim ***** válasza:

14-15 évesen még nálunk is különcnek meg cikinek számított aki nem az épp menő zenéket hallgatta. Pl én Guns N' Roses-on, Tankcsapdán, ilyesmiken nevelkedtem, mindig én voltam "az a fura csaj" az osztályban :D

Aztán középsuliban kezdett ez eltűnni, 17 éves korunkra már mindenki tett rá nagy ívben hogy ki mit hallgat.

Most vagyok első éves egyetemen, és ezen a szakon ahova járok, valamiért nagyon népszerű a rock, a hallgatók legalább ilyen 80%-a metálos :D Gólyatáborban is minden este rockzenére buliztunk...

Van barátom is, tök jó buli vele koncertre menni. Szóval szerintem semmiben nem akadályoz a zenei ízlésem, sőt..

Szóval nem, nem vagy nyomorult, inkább a barátnőd ciki és éretlen. De egy 2 napos "kapcsolattal" a háta mögött biztos nagy a tapasztalata, és szakértő. :P Majd kinövi, csak ekkor még divat kicikizni mindenkit aki picit is más mint az átlag.

19/L

2014. febr. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!