Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg ennyire nyomorult...

Tényleg ennyire nyomorult vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Nem volt még fiúm soha (rockot hallgatok, valamennyire meglátszik a külsőmön, ami valljuk be nem sok fiúnak jön be). A barátnőm megszólt miatta, pedig neki is csak egy 2napos "kapcsolata" volt egy olyan országban élő fiúval ahol nyaralt. Most nem értem miért olyan gáz ez komolyan, ha valaki érti, elmagyarázhatná. Eléggé rosszul esett...

2014. febr. 2. 21:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már. 17 vagyok és nem volt még soha barátom,és elmondom ,hogy addig nem is lesz amíg nem találkozok olyan fiúval akivel tudom,hogy megéri kapcsolatot teremteni. (érts: 2.találkozás/randi után nem jövök össze senkivel). És mivel többet találkozok egy fiúval mielőtt összejönnénk így idő előtt kiderül,hogy nem kell erőltetni a dolgot.

Nekem is szoktak dolgokat a fejemhez vágni,nem esik rosszul csak nevetek rajtuk. Ha annyira boldog kapcsolatban vannak ,akkor miért velem foglalkozik? Meg,hogy én biztos nem is vagyok így boldog. De a kedvencem a 'TE ezt nem értheted,nem voltál még szerelmes" Ilyenkor röhögök egyet és otthagyom őket.

15 évesen még nem gáz ez,nem értem egyeseknek miért olyan fontos,hogy a másiknak van-e valakije vagy nincs. Inkább a kis barátnőd a nyomorult,hogy az ilyen 'kapcsolataival' akar felvágni előtted,szerintem te is tudod,hogy ez nevetséges és kár volt fel tenni a kérdést. Vagy szerinted lesz aki azt írja majd,hogy 'Ja tiszta cink vagy,hogy 15 évesen nincs barátod, de a barátnőd menőcsaj"?! :D

2014. febr. 2. 21:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt mondta hogy nem érthetem mert nem voltam még szerelmes. A kérdést azért tettem fel mert kezdtem elhinni hogy tényleg bennem van a hiba.
2014. febr. 2. 21:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Neki mi a problémája? Nevetséges 2 napos akármit kapcsolatnak nevezni. Egy tinilányt akárki falhoz nyom 2 napra, főleg, ha utána tuti lelép, mert külföldi. NEvetséges!
2014. febr. 2. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagy nyomorult, csak szembesülsz a kamaszkor "szépségeivel" :-). Nem vagy elkésve semmivel, csak a Ti korosztályotoknál már lassan az is ciki lesz, ha 12-13 évesen szűz még valaki.

Tudom, nem vigasztal, de ha eltelik 5-6 év, csak mosolyogni fogsz ezen :-). Addig meg kitartást és tedd helyre a barátnődet a 2 napos kapcsolatával :-).

36/N

2014. febr. 2. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem éppen rockot, hanem industrial metalt, djentet, modern melodic metalt hallgatok, a barátom sima metált, ha rocker körökben mozogsz, miért nem nézel köztük körbe? Persze, ha nem akarsz ne tedd :) Tapasztalataim szerint viszont szeretik a fiúk ezt a rocker, metál dolgot, persze én a bőrzsekis, bőrnadrágos, szegecses magassarkús fajta vagyok (vagy bakancs), bár volt kinyúlt sonata arctica pólós korszakom is és akkor is vonzónak tartottak, persze nem azért van ilyesmi stílusom, hogy kellessem magam.

2 napos kapcsolattal amúgy gáz villogni. Majd fél év után villogjon, de nincs sok értelme, mert ha nem akarsz barátot vagy nem ismersz arra alkalmas személyt, akkor ne legyen. Ez annyira magánügy... Miket hallgatsz amúgy? :)

2014. febr. 2. 22:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy nagyon nem vagyok olyan társaságban akiknek ez "természetes". A rockot amolyan körülírásnak szántam :) kedvenceim: bullet for my valentine, asking alexandria, nirvana, guns n'roses, green day :))
2014. febr. 2. 22:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nem vagy nyomorult, card le
2014. febr. 2. 23:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes lenne csatlakozni valakikhez. Én is egyedül tepertem be magam másokhoz. Kis pisis 12 évesként összehaverkodtam a város legnagyobb rockerével, ő bemutatott a jelenlegi barátomnak is, plusz neki köszönhetően sokakat megismertem. Rajzon ismertem meg egy 16 éves hc fiút, aki az exemnek mutatott be, amíg jártunk abban a társaságban voltam, plusz innen 30 km-re lakókat is megismertem a TEMPLOMON!!! keresztül xD Egyik barátnőm felszedett egy rapper gyereket, annak a legjobb barátja egy hosszú szőke hajú rocker, őket vitte templomba én meg a társaság miatt jártam, megismertem a rocker pasit, ő bemutatott a bandájának meg sok másik rockernek, a barátomon keresztül is sokakat ismertem meg, de a rapperekkel is nagyon jól kijövök, de a divatrockerekkel nem. Sőt a legjobb barátnőim egyike 1D-s és a másik Britney Spearses, a barátom meg utálja azt, amit én hallgatok, én meg csak elviselem amit ő hallgat (ő régebbi számokat hallgat, utálja, ha van benne szinti, én imádom a szintit és az újfajta számokat, pl korn ft skrillex) Szóval igazából nem zenétől függ, hogy kikkel jössz ki, kiknek tetszessz, csak az ugyanolyan stílus egy összetartást, meleg érzést ad. Én,ha szigorúan venném ezt a stílusosdit, szerintem cybergoth lennék :D De amúgy annyi a fontos, hogy legyél közvetlen, ismerj meg 1-2 rockert, bulizz velük és megismersz többeket is. Ez a barátnő meg amúgy gáz.
2014. febr. 2. 23:17
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Az csak tiszteletre méltó, hogy még nem volt fiúd 15 évesen!
2014. febr. 3. 08:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan miért lenne gáz?! Annyira bírom ezeket a hülyéket.... :D minden "gáz"

Hát ha te így jól érzed magad, akkor teljesen jól van. Én is különc vagyok, de teljesen :D A kedvenc együttesem a szüleim idején élte az aranykorát, szóval jól elvagyok én anyám-apám társaságával... :D

Aki szeret, az elfogad ahogy vagy, és ennek is eljön majd az ideje... :)

13/L

2014. febr. 3. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!