Tényleg ennyire nyomorult vagyok emiatt?
Hagyjuk már. 17 vagyok és nem volt még soha barátom,és elmondom ,hogy addig nem is lesz amíg nem találkozok olyan fiúval akivel tudom,hogy megéri kapcsolatot teremteni. (érts: 2.találkozás/randi után nem jövök össze senkivel). És mivel többet találkozok egy fiúval mielőtt összejönnénk így idő előtt kiderül,hogy nem kell erőltetni a dolgot.
Nekem is szoktak dolgokat a fejemhez vágni,nem esik rosszul csak nevetek rajtuk. Ha annyira boldog kapcsolatban vannak ,akkor miért velem foglalkozik? Meg,hogy én biztos nem is vagyok így boldog. De a kedvencem a 'TE ezt nem értheted,nem voltál még szerelmes" Ilyenkor röhögök egyet és otthagyom őket.
15 évesen még nem gáz ez,nem értem egyeseknek miért olyan fontos,hogy a másiknak van-e valakije vagy nincs. Inkább a kis barátnőd a nyomorult,hogy az ilyen 'kapcsolataival' akar felvágni előtted,szerintem te is tudod,hogy ez nevetséges és kár volt fel tenni a kérdést. Vagy szerinted lesz aki azt írja majd,hogy 'Ja tiszta cink vagy,hogy 15 évesen nincs barátod, de a barátnőd menőcsaj"?! :D
Nem vagy nyomorult, csak szembesülsz a kamaszkor "szépségeivel" :-). Nem vagy elkésve semmivel, csak a Ti korosztályotoknál már lassan az is ciki lesz, ha 12-13 évesen szűz még valaki.
Tudom, nem vigasztal, de ha eltelik 5-6 év, csak mosolyogni fogsz ezen :-). Addig meg kitartást és tedd helyre a barátnődet a 2 napos kapcsolatával :-).
36/N
Én nem éppen rockot, hanem industrial metalt, djentet, modern melodic metalt hallgatok, a barátom sima metált, ha rocker körökben mozogsz, miért nem nézel köztük körbe? Persze, ha nem akarsz ne tedd :) Tapasztalataim szerint viszont szeretik a fiúk ezt a rocker, metál dolgot, persze én a bőrzsekis, bőrnadrágos, szegecses magassarkús fajta vagyok (vagy bakancs), bár volt kinyúlt sonata arctica pólós korszakom is és akkor is vonzónak tartottak, persze nem azért van ilyesmi stílusom, hogy kellessem magam.
2 napos kapcsolattal amúgy gáz villogni. Majd fél év után villogjon, de nincs sok értelme, mert ha nem akarsz barátot vagy nem ismersz arra alkalmas személyt, akkor ne legyen. Ez annyira magánügy... Miket hallgatsz amúgy? :)
Ugyan miért lenne gáz?! Annyira bírom ezeket a hülyéket.... :D minden "gáz"
Hát ha te így jól érzed magad, akkor teljesen jól van. Én is különc vagyok, de teljesen :D A kedvenc együttesem a szüleim idején élte az aranykorát, szóval jól elvagyok én anyám-apám társaságával... :D
Aki szeret, az elfogad ahogy vagy, és ennek is eljön majd az ideje... :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!