Mit tennétek, ha a Ti gyermeketeket vernék meg?
Keresztfiamat tegnap este megverte hazafelé a buszon egy roma gyerek. Szülei elvitték látleletet vetetni, de a doki szerint nincs értelme feljelentést tenni, mert sérülései 8 napon belül gyógyulnak. Viszont a csávó életveszélyesen megfenyegette. Azt mondta, hogyha el mer menni a rendőrségre akkor megkéseli.
Szerintetek?
Beszéltem a sógornőmmel. Azt mondta, hogy első körben szeretnék megvárni mit tud a rendőrség intézni. Van nyomozó ismerősünk, szóltunk neki, hogy ha tud, akkor kicsit nézzen rá az ügyre. Annyit tudott mondani, hogy már volt jó pár ügye a csávónak, de mindet eltusolta a klubja.
A skinhead felajánlását nagyon szépen köszönöm, de ebben az ügyben nem én vagyok a döntőbíró. Ha az én fiamat bántaná valaki, akkor az apja már biztos összeszedte volna néhány fajgyűlölő haverját, és meglátogatta volna. Van neki jó pár. Vagyis pontosan fogalmazva, csak olyan van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!