Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek, ha a Ti gyermeke...

Mit tennétek, ha a Ti gyermeketeket vernék meg?

Figyelt kérdés

Keresztfiamat tegnap este megverte hazafelé a buszon egy roma gyerek. Szülei elvitték látleletet vetetni, de a doki szerint nincs értelme feljelentést tenni, mert sérülései 8 napon belül gyógyulnak. Viszont a csávó életveszélyesen megfenyegette. Azt mondta, hogyha el mer menni a rendőrségre akkor megkéseli.

Szerintetek?

2009. dec. 5. 13:18
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Beszéltem a sógornőmmel. Azt mondta, hogy első körben szeretnék megvárni mit tud a rendőrség intézni. Van nyomozó ismerősünk, szóltunk neki, hogy ha tud, akkor kicsit nézzen rá az ügyre. Annyit tudott mondani, hogy már volt jó pár ügye a csávónak, de mindet eltusolta a klubja.

A skinhead felajánlását nagyon szépen köszönöm, de ebben az ügyben nem én vagyok a döntőbíró. Ha az én fiamat bántaná valaki, akkor az apja már biztos összeszedte volna néhány fajgyűlölő haverját, és meglátogatta volna. Van neki jó pár. Vagyis pontosan fogalmazva, csak olyan van neki.

2009. dec. 14. 21:09
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ráküldenék 20 szkinhedet, később az egész faját kiírtanám.
2010. jan. 2. 23:55
 23/23 anonim ***** válasza:
előkeresném a pillangót és megbökdösném. szerintem meg simán tegyen rendőrségi feljelentést, de büntetlenül nem hagynám annyiban a dolgot.
2010. márc. 23. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!