Lehet h ez egy igen idióta kérdés. Csak el vagyok keseredve és nem tudom, csak feltettem ezt a kérdést. Anyu van mikor kikel magából, ilyenkor (nagyon ijesztő tud lenni) azt mondja: mert hogy beszélek vele.van mikor nem is kell beszélnem és máris ideges. csapkod aztán (engem is) és kisebb koromba hagytam nem tudtam vele mit csinálni, de most h már 15 vagyok.. ilyenkor nagyon mérges leszek mert nem bírom elviselni ha valaki ütöget(ver) és vissza akarom adni, de anyának nem ütök vissza(szép lenne)de veletek hogy van? titeket is vertek? vagy vernek? [am 15/L]
A lányomnak 18 éves korában adtam az első és utolsó pofont. Sosem bántottam, de akkor olyat mondott, azt hittem rögtön belepusztulok. Elnézést kért tőllem, de azt nem felejtetem el, csak megbocsájtottam. Nem volt soha kenyerem hogy a gyerekemet megüssem, megverjem, inkább szép szóval boldogultam vele.
2010. dec. 12. 13:02
2/12 anonim válasza:
Engem vertek. 15 éves koromig, majdnem minden nap.
2010. dec. 12. 13:06
3/12 anonim válasza:
én 13 éves vagyok,de kb.1x-2x ha megütöttek(!),konkrétan soha nem vertek meg..
2010. dec. 12. 14:03
4/12 anonim válasza:
Soha nem vertek még meg.
15/l
2010. dec. 12. 18:41
5/12 anonim válasza:
megfogod a kezét amikor meg akar ütni
eltöröd azt amivel rád akar csapni
ilyenkor beszélj vele úgy, mint egy idiótával
2010. dec. 13. 10:11
6/12 anonim válasza:
Még csak meg sem ütöttek soha.Én nem hagynám.
2010. dec. 13. 17:07
7/12 anonim válasza:
Apukám még soha nem ütött meg, sajnos szavakkal büntet..:SS
Anyukám már nagyon régen, de azért volt hogy 1-2 előfordult. (Megjegyzem jogosan..de mondom, már több mint 3 éve semmi.)
13L
2010. dec. 13. 17:19
8/12 anonim válasza:
Sosem vertem meg,szép lenne ha az egyetlen gyerekemet verném.. különben én szavakkal is tudok neki lelkiismeret furdalást okozni, úgy, hogy Ő szokott bocsánatot kérni,sokszor sírva.
Különben nem vagyok ilyen vadmarha,de egy évben egyszer-kétszer muszáj. :)
42/N
lány:15
2010. dec. 13. 19:00
9/12 anonim válasza:
Engem elég sokszor vernek :S néha szíjjal is :S van mikor nem érdemlem meg van amikor igen de azért szíjjal kicsit durva :S...
2010. dec. 20. 17:48
10/12 anonim válasza:
16/l vagyok.
Engem majdnem mindennap vernek, de kiabálni akkor is. Sokat sírok és szomorú vagyok.
Nevelőszüleim vannak. Anyám eltört rajtam egy fakanalat, apám meg szíjjal. De valamikor apám nagyon fejbe vág, hogy utána 3 órán keresztül érzem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!