Titeket is vernek még 15 évesen a szülei?
szia ! én is 15 és fél éves lány vagyok. anyumat néha cukkolom , de max az szokott lenni hogy ad egy tocit életében egyszer pofozott meg. de szerintem ha ilyen izéi vannak a szüleidnek akkor vonulj el és később minimum 2 óra múlva kérj bocsánatot.
én is így szoktam , és a 2 óra azért kell hogy le tudjon csillapodni.
Hát elég szomorú amiket itt olvasok szíjjal verés ,
és napi rendszerességel ?:( Szivesen megmutatnám a már elköltözött 18 éves lányomnak aki azt hazudozza mindenkinek
,hogy ütöttem vertem ,amiből annyi igaz ,hogy évente
1x tényleg nyakon vágtam és azt sem csak kedvtellésből
hanem súlyos erkölcsi problémák miatt, és mert még ő üvöltött velem! Én tudom mi az ,hogy napiszinten verést pofonokat kapni ,nekem is nevelőszüleim voltak és anyám
bőkezü volt verésben a sajátjaival is ! Nem egyszer ébredtünk arra ,hogy már álmunkban ütött reggel !
Én másképp nevelem a gyerekeimet és a nagylányom is csak azért kapott egy két nyakast mert még ő beszélt csúnyán velem miután kiderültek dolgok róla időközönként és még bele is hazudott a szemembe sokszor! A többiekre ez nem vonatkozik mert 3 lányom 2 fiam van! Szerintem próbálj
normálisan beszélni anyukáddal mert lehet te észre sem veszed viszont őt iritálja a hanghordozásod vagy hangmagasságod ! És ez a vernek? Milyen időközönként van kb? Évente 1x vagy heti rendszeresség szinte? Nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!