Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek, ha a Ti gyermeke...

Mit tennétek, ha a Ti gyermeketeket vernék meg?

Figyelt kérdés

Keresztfiamat tegnap este megverte hazafelé a buszon egy roma gyerek. Szülei elvitték látleletet vetetni, de a doki szerint nincs értelme feljelentést tenni, mert sérülései 8 napon belül gyógyulnak. Viszont a csávó életveszélyesen megfenyegette. Azt mondta, hogyha el mer menni a rendőrségre akkor megkéseli.

Szerintetek?

2009. dec. 5. 13:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Sógornőmék felvették a kapcsolatot az edzőjével, aki azt mondta, hogy lépni fog az ügyben, mert az már nem az első és nem is a második eset.

A feljelentést holnap megteszik, a buszon utazók odaadták nevüket címüket, hogyha tanúskodni kell, akkor mennek.

Azt gondolom, örülhetünk neki, hogy megúszta 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel. Sajnos történhetett volna tragédia is. Egy boxoló ne verjen meg egy 50-60 kilós kamaszt.

2009. dec. 6. 21:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekemmel annak idején két hasonló eset is volt.

Amikor 4-5 éves volt a mérleghintát csapta rá egy cigány gyerek.Mivel elég nagyszájú vagyok, nem kellett félteni és ott a játszótéren a "szülőket" osztottam ki.Harsogott a tér, mindenki engem figyelt, de mint az anyatigris olyan voltam. Ha tettlegességig ment volna a dolog, akkor biztos megvertem volna a két nőt.De akkor szerencsém volt, mert csak ketten voltak.

Pár éve a 10éves fiamat lökdösték az utcán, el is esett.

Nem volt komolyabb sérülés, csak lelki seb.Akkor nem mertem kakaskodni, mert ugye sokan voltak.De mivel az iskola mellett történt bementem a férjemmel (aki szintén nem kis darab)az iskolába és az igazgatónővel beszéltünk.Rendes volt, mert ő is mellénk állt és úgymond megfenyegette a cigány gyereket, hogy kirúgatja.

Szerencsére azóta csend van.

De elmennék-e a rendőrségre? Én biztos, mert elegem van, hogy nekik mindent szabad és csupán fenyegetéssel kibújhatnak a fenyegetés alól.

2009. dec. 7. 13:40
 13/23 anonim ***** válasza:
természetesen felelősséget akartam írni utolsó szóként
2009. dec. 7. 13:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

18éves lány vagyok, a 8.kerületben nőttem fel. Nem tud a rendőrség mit csinálni, cigányból rengeteg van, késelnek, ütnek fenyegetnek, nagyon sokszor teljesen lehetetlen feltételekkel tud(na) az ember feljelentést tenni, ez sajnos tapasztalat. 17éves fiúról van szó, valamilyen módon kerülni kell a támadóját, ha van rá lehetőség, amint betölti a 18-at önvédelmi eszközt kellene beszerezni, ne nagyon járkáljon egyedül, a cigányok sem mennek egymaguk sehova... Meg kell védeni magunkat valahogy. A törvény nem áll ki értünk sajnos.

2009. dec. 10. 01:31
 15/23 A kérdező kommentje:

Sajnos igazad van. Időközben kiderült, hogy nagyon sok kisebb-nagyobb ügye volt/van, de a klubja mindet elintézte neki. Egyetlen dologért kapott nagyobb büntetést, az is felfüggesztett volt, amikor a kissrác, akit megvert 1,5 hétig kórházban volt.

Eddig sem szerettem a fajtájukat, de ez az eset nekem betette a kaput.

2009. dec. 10. 14:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kerdezo! Ha megakarja vedeni magat a rokonod vegyen gazsprayt(legerosebbet,amit csak feketen tud megszerezni,mert amit hivatalosan lehet venni az semmit nem er!)es bizony legyen mindig nala es tanulja meg hasznalni is!!!!

Mo-on 'farkastorvenyek'vannak,harc az eletben maradasert!!!

Mielobbi gyogyulast a keresztfiadnak!

2009. dec. 11. 14:40
 17/23 A kérdező kommentje:

A keresztfiam az a tipikus kissrác, amelyik nem keveredik balhékba, gimnáziumban kitűnő tanuló, orvosnak készül. Könnyű célpont volt egy ilyen kis sz@r alaknak.

Azóta kapott 2 fenyegetést. Ha ki mer nyitni a száját a rendőrségen, akkor kicsinálja.

:(

2009. dec. 11. 22:13
 18/23 anonim ***** válasza:
93%

írd meg levélbe a lakhelyeteket, meg az e-mail címed mert ha közel vagytok akkor lemegyünk megvédeni

egy skinhead a sok közül...

2009. dec. 14. 02:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Skinheadeket nem hívnék, de a Magyar Gárda jó lenne. Persze azt meg betiltották.
2009. dec. 14. 16:13
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
A rendörség egy kalap sz**t nem ér! 16 évesen engem is ért támadás, az autómosósok jöttek rám franciakulccsal mert én nem akartam összejönni az egyikükkel, de továbbra is beszólogattak. Egyik nap az akkori párom visszaszólt hogy fejezzék be. És emiatt történt. Volt ott gázspray, csonttörés, minden. Elmentünk a rendörségre feljelentést tenni, de ott mondták, hogy tök felesleges mivel bár van térfigyelö kamera, az nem vesz fel csak megfigyel, így éppen akkor nem látta senki, hogy mi történt. Mindez a belvárosban. Ennyit a rendörségröl. Ezek után apám berágott, vette szépen a pisztolyát, lement, kereste a fönököt és megfenyegette, hogy ha még egyszer meglátja az alkalmazottait a környéken, mindet telibe lövi! Úgy látszik hatásos volt, mivel másnap zárva volt az autómosó, és legközelebb már teljesen más emberek dolgoztak ott. Ez is egy megoldás. Van amit csak így lehet. Szerintem te is bevethetnél valami fenyegetésfélét...
2009. dec. 14. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!