Mit tennétek, ha a Ti gyermeketeket vernék meg?
Keresztfiamat tegnap este megverte hazafelé a buszon egy roma gyerek. Szülei elvitték látleletet vetetni, de a doki szerint nincs értelme feljelentést tenni, mert sérülései 8 napon belül gyógyulnak. Viszont a csávó életveszélyesen megfenyegette. Azt mondta, hogyha el mer menni a rendőrségre akkor megkéseli.
Szerintetek?
Sógornőmék felvették a kapcsolatot az edzőjével, aki azt mondta, hogy lépni fog az ügyben, mert az már nem az első és nem is a második eset.
A feljelentést holnap megteszik, a buszon utazók odaadták nevüket címüket, hogyha tanúskodni kell, akkor mennek.
Azt gondolom, örülhetünk neki, hogy megúszta 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel. Sajnos történhetett volna tragédia is. Egy boxoló ne verjen meg egy 50-60 kilós kamaszt.
Az én gyerekemmel annak idején két hasonló eset is volt.
Amikor 4-5 éves volt a mérleghintát csapta rá egy cigány gyerek.Mivel elég nagyszájú vagyok, nem kellett félteni és ott a játszótéren a "szülőket" osztottam ki.Harsogott a tér, mindenki engem figyelt, de mint az anyatigris olyan voltam. Ha tettlegességig ment volna a dolog, akkor biztos megvertem volna a két nőt.De akkor szerencsém volt, mert csak ketten voltak.
Pár éve a 10éves fiamat lökdösték az utcán, el is esett.
Nem volt komolyabb sérülés, csak lelki seb.Akkor nem mertem kakaskodni, mert ugye sokan voltak.De mivel az iskola mellett történt bementem a férjemmel (aki szintén nem kis darab)az iskolába és az igazgatónővel beszéltünk.Rendes volt, mert ő is mellénk állt és úgymond megfenyegette a cigány gyereket, hogy kirúgatja.
Szerencsére azóta csend van.
De elmennék-e a rendőrségre? Én biztos, mert elegem van, hogy nekik mindent szabad és csupán fenyegetéssel kibújhatnak a fenyegetés alól.
Szia!
18éves lány vagyok, a 8.kerületben nőttem fel. Nem tud a rendőrség mit csinálni, cigányból rengeteg van, késelnek, ütnek fenyegetnek, nagyon sokszor teljesen lehetetlen feltételekkel tud(na) az ember feljelentést tenni, ez sajnos tapasztalat. 17éves fiúról van szó, valamilyen módon kerülni kell a támadóját, ha van rá lehetőség, amint betölti a 18-at önvédelmi eszközt kellene beszerezni, ne nagyon járkáljon egyedül, a cigányok sem mennek egymaguk sehova... Meg kell védeni magunkat valahogy. A törvény nem áll ki értünk sajnos.
Sajnos igazad van. Időközben kiderült, hogy nagyon sok kisebb-nagyobb ügye volt/van, de a klubja mindet elintézte neki. Egyetlen dologért kapott nagyobb büntetést, az is felfüggesztett volt, amikor a kissrác, akit megvert 1,5 hétig kórházban volt.
Eddig sem szerettem a fajtájukat, de ez az eset nekem betette a kaput.
Kedves Kerdezo! Ha megakarja vedeni magat a rokonod vegyen gazsprayt(legerosebbet,amit csak feketen tud megszerezni,mert amit hivatalosan lehet venni az semmit nem er!)es bizony legyen mindig nala es tanulja meg hasznalni is!!!!
Mo-on 'farkastorvenyek'vannak,harc az eletben maradasert!!!
Mielobbi gyogyulast a keresztfiadnak!
A keresztfiam az a tipikus kissrác, amelyik nem keveredik balhékba, gimnáziumban kitűnő tanuló, orvosnak készül. Könnyű célpont volt egy ilyen kis sz@r alaknak.
Azóta kapott 2 fenyegetést. Ha ki mer nyitni a száját a rendőrségen, akkor kicsinálja.
:(
írd meg levélbe a lakhelyeteket, meg az e-mail címed mert ha közel vagytok akkor lemegyünk megvédeni
egy skinhead a sok közül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!