Őszinte Vélemény kérdése:
Mit gondoltok ezekről a nevekről? Richárd (Ricsi) Johanna (Hanna) Napsugár (Napsi)?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy voltak már ezek a nevek, de más emberek véleményére is kíváncsi vagyok. Nem ikreknek szánnám. Csak testvéreknek. Minden vélemény érdekel.2014. jan. 26. 18:34
31/36 anonim válasza:
A Richárd meg a Johanna oké, az utóbbi még tetszik is, na de Napsugár? Egy mosolygós, szőke, ovislánynak még kedves meg aranyos, de senki sem marad örökre gyerek. Most képzeld el, hogy egy negyvenes, már ráncosodó, de még mindig jókiállású hölgy úgy mutatkozik be neked, hogy "Jónapot, Kovács Napsugár vagyok" :D
32/36 anonim válasza:
Nekem a Napsiról a sapsi jut eszembe, így hívja a nagymamám a sapkát. :D A Richárddal szerintem semmi baj, átlagos név, a Johanna pedig csak Hanna formában tetszik.
17/L
33/36 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszett asaját nevem csak azért, mert azt kaptam (Bianka) mindig Dóra vagy ilyesmi nevű akartam lenni. Sose tudtam volta elképzelni, hogy Bian néninek hívjanak vagy hasonló képpen. Minden névnek találnak ki olyan becenevet, ami a kornak megfelelő. És sok keresztnevet ismerek, amitől teljes formában felfordul a gyomrom. És mondjuk, akit Ivónak hívnak? Ő még szerintem becézni sem tudja nagyon a nevét, de biztos talál ki magának egy másik név becézését, ami illik rá, vagy a haverjai becézik valahogy és rajta ragad. Amúgy egy barna hajú kislánynak is Napsugár (Sugi) volt a neve,de mégis illett rá, és senki sem csúfolta a neve miatt és ő sem volt szomorú. :D
2014. febr. 1. 07:40
34/36 anonim válasza:
Igen, mert még kislány. Te mpondtad hogy te se tudod magad Bianka néninek elképzelni. Szerintem a Napsugár néni még gázabb. Az án osztályomban volt egy Napsugár, őt Napsi-tapsinak csúfolták
35/36 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkinek a személyisége számít és hiába van valakinek a legdivatosabb neve, attól még nem lesz menő. Van felnőtt Napsugár és nem csúfolják. És lehet az ő korában menő nevek lesznek az ilyesfajta nevek és lehet a Fanni, amit teljesen menő név mostanában, az ő korában meg unalmas.
2014. febr. 2. 14:49
36/36 anonim válasza:
Johanna: Személyes okokból utálom.
Napsugár: Rohadt idétlen, főleg becézve (kb 1 kategória a Bodzával, Málnával, Eperkével...)
Richárd: Ha a lányom anno fiúnak születik, ezt a nevet kapja. Mostmár sajnos erről lemondhatok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!