Napsugár kivételével szerintem mindkettő nagyon szép, és viselhető név. Jó egy kisgyereknek is a becézések miatt, de felnőttként is. Jó választás.
2014. jan. 26. 19:53
13/36 anonim válasza:
Nekem a Richárd a kedvenc nevem :D
A johanna nem jön be, de a hanna szerintem szép.
A napsugárt meg hagyjuk
2014. jan. 26. 20:34
14/36 anonim válasza:
Szerintem meg a Napsugár a legszebb! :) Bár nekem elégé egyéni ízlésem, szóval ezen nem is csodálkozom.
Egyébként a többi kettő átlagos.
2014. jan. 26. 20:44
15/36 anonim válasza:
Richárd: Az én kis Richim jut eszembe, egy haverom, hosszú szőke haja van, arany szíve és rocker :) Johanna: Az öcsém és a húgom, ahogy veszekednek, ugyanis az öcsémet Johannak, a húgomat Annának hívják. Napsi: Napsi jut róla eszembe a Bábelből.
Jó nagy Leiner Laura fan lehetsz :)
2014. jan. 26. 22:11
16/36 anonim válasza:
A Johanna jó...a Hanna is.
A Richárd így magyarosan "Rihárd" nem tetszik. A Ricsi jó, míg kicsi a gyerek.
A Napsugár egy gyönyörű szép szó, de mint keresztnév nem tetszik...a becézése pedig szörnyű!!!
2014. jan. 26. 23:54
17/36 anonim válasza:
A Napsugar jol hangzik, de nem ugy mint egy nev.
A Johanna atlagos, de a Hanna becezes nagyon tetszik.
A Richard atlagos.
2014. jan. 27. 08:04
18/36 A kérdező kommentje:
Valóban szeretem Leiner Laura könyveit és mindhárom név szerepel vagy a Szent JOHANNA Gimiben (Ricsi egy szereplő) vagy a Bábelben (Napsi), de amúgy is tetszenek ezek a nevek és mindig is akartam egy különleges nevet, mint a Napsugár. Gondoltam az Euridiké-re, de a tesómnak előbb jutott eszébe az ő gyerekét úgy hívják és én különleges neveket szeretnék, ami nincs a szűk családi körben.
2014. jan. 27. 09:29
19/36 anonim válasza:
A Richárd tetszik, bár átlagos szerintem(plusz kapásból minimum 5 Ricsi nevű ismerősöm jutott eszembe, szóval nem olyan ritkaság:) ). A Johannával nincs bajom, Hannaként meg még jobban tetszik. A Napsugár nekem sem jön be! Ne haragudj , de nekem is az ilyen gagyi nevek jutnak róla eszembe, mint pl. a Szamóca, Napsiként meg végképp nem tetszik. De ahány ember annyi vélemény, ha neked és a férjednek ezek tetszenek, akkor ne hallgass másokra!:)
2014. jan. 27. 15:19
20/36 anonim válasza:
Bocsi, de nekem egyik sem tetszik, nem adnám őket. De a Richárd és a Johanna nevek nem rosszak, sőt, utóbbi még valamivel különlegesebb is, mint a "sima" Hanna. A Napsugár viszont egy kislánynak még elmegy, de egy felnőtt nőnek? Ugyanaz a kategória, amit már valaki említett: Szamóca, Eperke, Felhő és társai, mindegyik szörnyű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!