Mit gondoltok ezekről a nevekről? Richárd (Ricsi) Johanna (Hanna) Napsugár (Napsi)?
Maximum a Johanna, ami még elmegy számomra.
A Richárdról Kiss Ádám "Ricsáááááááárdkája" jut eszembe a Nyugatiból, a Napsugár meg .. jó hogy nem már Felhő meg Szamóca, Eperke ..
A Richárd szerintem egy teljesen átlagos név, sok ember él ezzel a névvel, nekem személy szerint semmi bajom vele. A Johanna nekem ilyen formában nem tetszik, de úgy, mint Hanna, azzal semmi bajom, bár ez mostanában nagyon elterjedt név az újszülöttek körében. De a Napsugár ezek közül, amire azt mondom, hogy inkább ne. Így meg, hogy Napsi, így pláne szerintem gáz.
De ez csak az én véleményem, nyilván mindenkinek más tetszik, ha neked ezek a nevek tetszenek, hát add ezt a gyerekeidnek.
Richárd/Ricsi teljesen jó.
Johanna gyönyörű, de a Hanna nem jön be :/
Napsugár idétlen név...
A Napsugár-Napsi az nagyon borzalmas. Ez szinte az egyetlen név, amire azt mondom, hogy borzalmas. Az általad írt becézés meg, maga a rettenet.
A Richárd és Johanna jó név és nem illenek egyáltalán a Napsugár névhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!