Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok ezekről a...

Őszinte Vélemény kérdése:

Mit gondoltok ezekről a nevekről? Richárd (Ricsi) Johanna (Hanna) Napsugár (Napsi)?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy voltak már ezek a nevek, de más emberek véleményére is kíváncsi vagyok. Nem ikreknek szánnám. Csak testvéreknek. Minden vélemény érdekel.

2014. jan. 26. 18:34
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
32%
Szörnyű. Felnőtt embereket képzelj mögé, és egyből elmegy tőle a kedved.
2014. jan. 26. 18:37
 2/36 anonim ***** válasza:
89%
A Napsugar nem tetszik, mert sosem szerettem a beszelo neveket. Richard a volegenyem, de egyebkent is tetszik ez a nev - mondjuk a Ricsitol a hideg raz. A Johanna es a Hanna is szep.
2014. jan. 26. 18:41
 3/36 anonim ***** válasza:
68%

Maximum a Johanna, ami még elmegy számomra.

A Richárdról Kiss Ádám "Ricsáááááááárdkája" jut eszembe a Nyugatiból, a Napsugár meg .. jó hogy nem már Felhő meg Szamóca, Eperke ..

2014. jan. 26. 18:41
 4/36 anonim ***** válasza:
93%

A Richárd szerintem egy teljesen átlagos név, sok ember él ezzel a névvel, nekem személy szerint semmi bajom vele. A Johanna nekem ilyen formában nem tetszik, de úgy, mint Hanna, azzal semmi bajom, bár ez mostanában nagyon elterjedt név az újszülöttek körében. De a Napsugár ezek közül, amire azt mondom, hogy inkább ne. Így meg, hogy Napsi, így pláne szerintem gáz.

De ez csak az én véleményem, nyilván mindenkinek más tetszik, ha neked ezek a nevek tetszenek, hát add ezt a gyerekeidnek.

2014. jan. 26. 18:42
 5/36 anonim ***** válasza:
97%

Richárd/Ricsi teljesen jó.

Johanna gyönyörű, de a Hanna nem jön be :/

Napsugár idétlen név...

2014. jan. 26. 18:46
 6/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat :)
2014. jan. 26. 18:46
 7/36 anonim ***** válasza:
31%
Szia! A Napsugár nagyon szép, a Johanna inkább csak mint Hanna tetszik.A Ricsi, az annyira nem nyerte el a tetszésemet de nem rossz.
2014. jan. 26. 18:50
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
A Richárd a kedvenc fiúnevem, ugyanúgy a Johanna a kedvenc lánynevem, de inkább Johiként.:) A Napsugár csak a becézett formájában tetszetős.
2014. jan. 26. 19:03
 9/36 anonim ***** válasza:
92%

A Napsugár-Napsi az nagyon borzalmas. Ez szinte az egyetlen név, amire azt mondom, hogy borzalmas. Az általad írt becézés meg, maga a rettenet.

A Richárd és Johanna jó név és nem illenek egyáltalán a Napsugár névhez.

2014. jan. 26. 19:10
 10/36 A kérdező kommentje:
Milyen személyt képzeltek a nevek mögé? (Nem névítélet alapján.) Van ilyen nevű ismerősötök?
2014. jan. 26. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!