Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok ezekről a...

Őszinte Vélemény kérdése:

Mit gondoltok ezekről a nevekről? Richárd (Ricsi) Johanna (Hanna) Napsugár (Napsi)?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy voltak már ezek a nevek, de más emberek véleményére is kíváncsi vagyok. Nem ikreknek szánnám. Csak testvéreknek. Minden vélemény érdekel.

2014. jan. 26. 18:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
96%

A Napsugarat inkább ne....

Ez olyan tipikus mesebeli beszélő név, ami egy aranyszőke hajú kék szemű filigrán mosolygós 10 éves kislánynak tökéletes, de senki másnak nem. Most képzeld el, ha a te Napsugarad dundi, 160 centi fekete felnyírt hajú rocker lesz, aki utálni fogja az egész világot. Ezért nem kellene ilyen neveket adni, az persze más, ha valaki írni akarna egy mesekönyvet és megalkot egy fix karaktert a névhez.

A Napsi becézés meg egyenesen borzalmas, akkor már Tapsi Napsinak is hívhatnátok szegény gyereket.

2014. jan. 27. 17:47
 22/36 anonim ***** válasza:
18%
Richárd közepes név, Johanna/Hanna és Napsugár nem tetszenek.
2014. jan. 27. 17:56
 23/36 anonim ***** válasza:
80%
A Johanna kicsit sok, de tök jó, meg a Richárd is, a Napsugár annyira nem tetszik, de elmegy. Egyik se vészes különösebben.
2014. jan. 27. 19:25
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Napsugár idétlen név :DD De ez csak az én véleményem.
2014. jan. 27. 20:14
 25/36 anonim ***** válasza:
94%

Napsi????!!!

Ha nem férfi lennék, a nevem Napsugár lenne, és valaki Napsinak becézne valószínűleg az első gondolatom az lenne hogy egy jégcsákányt vágjak az iletőbe. Napsi, te jó isten, még a hangzása is hányingerlő, a hideg kiráz....

2014. jan. 27. 22:03
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

A napsugár nem jön be.. olyan hippis..:D

a többi tetszik! :D

2014. jan. 28. 16:05
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért lettem lepontozva, hisz csak a véleményemet írtam le! :( (14)
2014. jan. 28. 18:37
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Johanna a nevem :) Szóval hát nem tom. Én olyan kicsit "müvészinek" képzelem a Johannákat (van pár névrokonom...). Richárdnak hívják a számomra legkedvesebb embert, szóval csak pozitív róla a véleményem. A Ricsi becézés pedig nagyon tetszik. :)

A Napsugár annyira nem.... :/

2014. jan. 29. 15:13
 29/36 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le, mert őszinte volt a véleményed és ezt kértem :)
2014. jan. 29. 16:11
 30/36 anonim ***** válasza:
91%

Ricsi átlag név, nekem tetszik :) Johanna is szép név, de Hannaként szebb.

A Napsugár az olyan "inkább ne" név, ráadásul nevetséges is. Az hhogy ezt meg még Napsinak becézik valahogy felhúz:D

2014. jan. 29. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!