Kamaszok! Miért vagdossátok magatok?
Sok oka lehet. Ha stresszes vagy, akkor egy idegig segít, de aztán nagyon rosz lesz!!!!!
A sérülések boldosgághormont termelnek, és ettöl az illetö megnyugszik.
Nekem ez egy védekerö és a környezetemet kímélö mechanizmus volt, nem eresztettem a dühömet másra, hanem inkább magamra.
Én speciel nem csinálom, bár voltam már olyan helyzetben, de "szerencsére" beszéltem elég emberrel, akinek kiesett a kezéből az irányítás ahhoz, hogy bele se kezdjek, inkább máshogy vezetem le.
Sokan azért, hogy a lelki fájdalmat fizikaiba fordítsák, ha csak pár percre is, elveszi a figyelmet a lelki állapotukról. Mások azért, mert idegesek magukra vagy másokra, a világra. Sokan meg már ok nélkül, szokásszerűen, egyre kisebb dolgokra kapnak a pengéért és egyre zárkózottabbak lesznek.
Nyilván sokan divat miatt, de róluk se mondok semmi rosszat, biztos megvan az oka, hogy bántja saját magát, sose mondtam még ilyenre, hogy feltűnősködni akar, akárhogy mutogatja is a barátnőinek, semmi közöm hozzá.
Nekem annyit mondott egy nagy világfájdalommal együttélő kortársam, több hónapi ismeretség után, hogy azért csinálja, mert jó látni ahogy folyik a vére. Amíg nem bízott bennem ment az itt is olvasható "Büntetem magam, utálok mindent" sztori.
Inkább innátok, nem marad maradandó nyoma, és kicsi az esélye hogy belehalsz, hacsak nem nyeled le az üveget. Vagy tudjátok mit? Csúnyát mondok! Sportoljatok!
Magamat okoltam mindenért, és úgy éreztem végre ez tényleg az amit érdemlek. Plusz feszültséglevezetés, sokszor volt iszonyatos bűntudatom, de ettől megnyugodtam, mert végre "megbüntettem magam". Volt idő mikor csak így tudtamm kibírni a napot emberek között bőgés nélkül.
De már leszoktam róla, bár rossz pillanatokban még megkarmolom a kezem...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!