Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Nektek is eltűntek...

Kamaszok! Nektek is eltűntek a vágások a bőrötökről?

Figyelt kérdés
Aki vagdosta magát attól akarom kérdezni, hogy ott maradt a nyoma vagy eltűnt? Mert az egyik ismerősöm (21 éves) kb. 5-6 éve vagdosta magát és még mindig ott vannak a nyomai ellentétben velem(16 éves) mert nekem teljesen eltűntek a nyomok és 2 éve hagytam abba. És még arra lennék kíváncsi , hogy neki van baja vagy nekem? Köszönöm előre is a válaszokat!
2014. jan. 21. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Uhh kb 1 éve álltam le.. Nekem elmúltak a hegek de én nem csináltam túl mélyre. Viszont ha egyszer megint ott tartanék hogy megtenném, és mondjuk látszanának a hegek büszke lennék rá mert azt jelenti hogy erőssé nevelt az élet
2014. jan. 22. 20:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Attól függ csak, hogy mennyire mély a vágás. Ha csak megkarcoltad magad, az elmúlik. Ha megvágtad, örökre megmarad. Ilyen egyszerű.

És egy bölcsesség zárásképpen: Aki vagdossa magát az egy hülye.

2014. jan. 24. 13:46
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó ez a "bölcsesség" hülyeség, mert vannak olyan emberek akik olyan állapotba kerülnek, hogy muszáj vagdosni magát annyira szét van esve, hogy egyszerűen nem tehet róla, de kell.
2014. jan. 24. 18:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát én még ilyennel nem találkoztam, és remélem soha nem is fogok! Ha valaki szerint a vagdosás jó valamire, az egy hülye. Továbbra is kitartok a teóriám mellett.

Ha súlyos gondjaid vannak, verd meg a szüleidet, drogozzál, vagy ezer más dolgot tehetsz. A vagdosás pont nem jó semmire, ergó hülyeség.

2014. jan. 24. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem divatból bántottam magam, senki nem is tudta, és azóta se tudja senki, kivéve a jelenlegi barátom, neki elmondtam.

Amúgy nem maradtak meg a hegek, 2-3 éve volt.

2014. jan. 24. 20:51
 16/18 A kérdező kommentje:
14-es hát inkább magam bántom mint a szüleim verem meg... Drogozni se fogok mert nehéz róla leszokni. Inkább mondják rám, hogy hülye mint, hogy drogos vagy szülőverő.
2014. jan. 24. 21:58
 17/18 anonim ***** válasza:

A vagdosás gyakorlatilag egy drog.

Vagdostad már magad? Mert az írásodból úgy jön le hogy nem.

Fel sen tudod fogni azt az állapotot, mikor ideges vagy, csak megfogod a pengét és végighúzod a kezeden.... Ahogy csak ülsz a földön, sírni nem is tudsz, de érzed hogy lüktet, fáj... Endorfin, boldogsághormon, ami a szervezetetben szabadul fel, mikor megsérülsz. Megnyugtat. Mint egy drog.

Csak az a baj, hagy egy idö után függö leszel, kell az adagod, ami egy idö után egyre és egyre több lesz....

végül oda jutsz hogy szétesel, nem tudod magad összeszedni.

Hülyeség, de ugyan olyan hülyeség mint a drog, a pia, a cigi, vagy más önkárosító tevékenységek.

Ha valamihez nem értesz, ki se nyisd a szád, kedves 14es... -.-"

2014. jan. 25. 07:58
 18/18 anonim ***** válasza:

az egy kicsit durva, hogy az itteni kérdező és a válaszolók 95%-a úgy állítja be ezt a dolgot, mintha teljesen normális és magától értetődő lenne

(van egy párnám. nagyon régi. nagyon szakadt. ha ideges vagyok, azt püfölöm. a kezem viszont ép. - eggyel okosabbaknak ajánlom ezt a feszültségoldó módszert. a többieknek pedig azt üzenem, hogy írják be a google-ba a következő szavakat: "tetanusz" "artériás vérzés" illetve a legjobbat a végére tartogattam: "mit kezdjek magammal, ha annyira semmi dolgom nincs, hogy ilyen hülyeségeket találjak ki"

2014. ápr. 2. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!