Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti bemennétek suliba?

Ti bemennétek suliba?

Figyelt kérdés

Holnap 2 dolgozatot is kellene írnom, de nagyon fáj a hasam és hasmenésem is van. (Egyáltalán nem vagyok ideges miatta, így nem hiszem, hogy attól van.) Nagyon nem szeretnék itthon maradni ilyen kis dolog miatt, viszont elég kockázatos így suliba menni, tekintve, hogy bejárós vagyok. Ha holnap reggelig nem javul nem tudom mi lesz..

Szerintetek?

2014. jan. 19. 10:32
 1/7 anonim válasza:
84%
Várd meg a holnap reggelt..ha jobban leszel és úgy érzed,hogy odatudsz koncentrálni a dogára akkor menny el..ha nem akkor maradj otthon :)
2014. jan. 19. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ilyenkor anya azt mondta, menjek be, es ha rosszul erzem magam, jojjek haza. Igaz, en nem vagyok bejaros.

Szerintem varj estig, ha tudsz igy tanulni, akkor van ra esely, hogy addigra mar jobban. Nekem is volt nemreg ilyen hasmeneses bajom, masnapra jobban voltam, igy elmentem a programomra, de meg akkor is forgott kicsit a gyomrom. Szoval, minden este dol el!

2014. jan. 19. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Én nem mennék be hasmenéssel, szerintem nagyon ciki lenne. A két dolgozat tud várni pár napig szerintem.
2014. jan. 19. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj be, úgy is új félév kezdődik.
2014. jan. 19. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Kúráld ki magad! Ha van otthon Normaflore, akkor három óránként igyál meg egy ampullányit, ezen kívül sok folyadék, kevés étel, jobb, ha nem is nagyon eszel, max. pirítós, főtt krumplit, kekszet. Holnap reggel meg vegyél be egy-két széntablettát.
2014. jan. 19. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ma ha okos voltál nem ettél semmit.. én bemennék.. amig nem kórházi ágyon fekszek be szoktam.. pedig én is bejárós vagyok

15l

2014. jan. 19. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is beszoktam menni olyankor egy széntablettával(Bolus adstringens) a hasammal.De direkt csak arra az egy,esetleg 2 órára,amelyiken dogát írunk.A többi doga nem érdekel,csak a matek.
2014. jan. 20. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!