Nem mentem ma suliba, elaludtam. Anya kifog akadni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tényleg véletlen volt még sosem aludtam el csak most valahogy sikerült..Bemenni már nemtudnék mert messze van a suli most ébredtem fel és ma amúgyis csak 5óránk van. Anya nagyon kifog akadni de tudom hogy igazolni fogja csak az a baj ezzel hogy már (másra,de nem lógtam.) elment a 3 szülői igazolásom. Egy 4. lehetséges vagy szólni fognak érte?:s 14/L2013. febr. 20. 09:59
1/13 anonim válasza:
Szóljatok a háziorvosodnak, hogy fájt a hasad,nem érezted jól magad, volt egy kis hányingered. Nekünk is volt így már a lányommal, hogy emiatt 2 napot nem ment. Ő 13 éves.
2/13 anonim válasza:
Mivel csak 3-at lehet, így negyedik nem lehetséges.
Vagy lesz egy igazolatlan napod, vagy elmész orvosi igazolásért.
3/13 anonim válasza:
Én is elmentem egyszer orvoshoz, mert elaludtam. Csak ő látta, hogy semmi bajom, jól megszívatott. Elküldött vérvételre, vizeletvizsgálatra. Majd közölte, hogy most akkor feldug a fenekembe egy pálcikát, megforgatja és elküldi tenyészetre. Na ott akkor bevallottam mindent.
4/13 anonim válasza:
Hívd fel az orvosod,kérj időpontot és mondd meg,hogy reggel nem érezted jól magad és leigazolja :)
5/13 anonim válasza:
az én orvosom mindig az igazolást amennyiszer kérek. nekem 200 felett igazoltam van, és anyu nem tud róla. szerintem ne mond el neki, hogy nem mentél be
6/13 Golan Trevize válasza:
"kifog akadni"
Én már azért alapból kiaakadnék, ha így írna a lányom.
7/13 anonim válasza:
Biztos, hogy ki fog akadni? Mond el neki őszintén, hogy elaludtál, ez még nem a világ vége. Az igazolás ügyében is inkább tőle kérj tanácsot, mint tőlünk, de eszedbe se jusson elsunnyogni, rosszabbul jársz. Inkább most legyen pár kellemetlen perced, minthogy eljátszd a bizalmát.
8/13 anonim válasza:
Amúgy a 3 igazolás nem 3 napot jelent? Nálunk legalábbis így van :) Ha nálatok mégsem, akkor tényleg menj háziorvoshoz.
9/13 anonim válasza:
Előző vagyok Ja bocsi, azt hiszem rosszul értelmeztem :D szóval már 3 napot igazolt?
10/13 anonim válasza:
énse mentem ma de, de én direkt xd nem volt kedvem. semmi következménye nem lesz, hogy most igazolva van vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!