Ma van az eskütétel a SZTE-n és nem mentem el, mert elaludtam. Lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
A beiratkozáskor nem mondták, hogy kötelező, de a levélben, amit küldtek azt írták, hogy megjelenés kötelező. Most egy kicsit ideges vagyok. :(2010. szept. 5. 10:04
1/13 anonim válasza:
Hát ez ciki... Ilyet hogy lehet kihagyni?
2/13 A kérdező kommentje:
Remélem jól érzem az iróniát...
2010. szept. 5. 10:20
3/13 anonim válasza:
Részben igen. Azért azt nem várhatod el egyetemistaként hogy a szádba rágják, hogy hol miért kell ott lenni. Illett volna ott lenni, mert azért mégis csak egy eskü. Más kérdés, hogy bajod nem lesz belőle.
4/13 A kérdező kommentje:
Hülye voltam/vagyok. Tudom.
2010. szept. 5. 10:24
5/13 anonim válasza:
Dobj egy mailt, ha gondolod, és akkor még gyorsan válaszolok pár esetleges kérdésedre.
6/13 anonim válasza:
nem lesz belőle semmi hátrányod h.nem mentél
nyugi
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy néz ki egyelőre nincs több kérdésem. Kicsit észhez kell térítenem magam. :):(
2010. szept. 5. 10:27
8/13 anonim válasza:
Holnap ne felejts el bemenni a szemináriumokra, gyakorlatokra, nyelv órákra.
9/13 anonim válasza:
Én sem mentem tavaly... És egyetemen már az ilyen dolgok nem kötelezők, azért a diplomaosztót majd ne hagyd ki :D
10/13 anonim válasza:
Nekem tegnap volt, és nem nézték hogy ki van ott, vagy ki nincs. Bementünk, leültünk, és lefutott az egész. Nem hinném hogy lesz belőle baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!