Ritkasz.r lelkiállapotba vagyok..Kellene egy nap amikor áttudnék gondolni mindent mert most ugy érzem nem megy semmi.Ez nem lustaság,mert tényleg komoly gondokról van szó és az ha bemennék és az osztálytársaimat még el kellene ma viselnem nem nagyon könnyítené meg a helyzetemet. 4 nap van vissza a suliból, tudom hogy ki kellene bírnomde..valahogy ez a mai nem megy.
Igazából ezt most tényleg megcsinálnám hogy ma itthonmaradok mert most valahogy nem megy más, csak az a baj, hogy nem tudom ezt megtehetem e. Mivel voltam beteg elég hosszú ideig, és a multkor mondták hogy ha az egyik tárgyból még egy órát hiányzok akkor pótvizsgáznom kell..De elvileg pénteken lezárták a jegyeinket,és ma lesz olyan óra, de már nem tanításilag hanem a tanár elviszi az osztályunkat fagyizni. Nemtudom hogy most itthonmaradjak/itthonmaradhatok e vagy nem. Tényleg nagyon rosszul vagyok:( 15/L
Gyanítom, semmi nem lesz jobb attól, hogy ha ma nem mész be, csak a rossz lelkiállapotodra rátesz egy lapáttal a lelkiismeretfurdalás és félelem a következményektől, hogy mi lesz. Azért 4 nap már tényleg nem a világvége.
2013. jún. 11. 08:01
3/11 anonim válasza:
Menj be, hátha a környezet meg az ottani események elfeledtetik veled a te gondodat :)
2013. jún. 11. 08:13
4/11 anonim válasza:
A rossz lelkiállapoton csak rontani tud a bezárkózás, 15 éves vagy, szedd össze magad és próbálj vidám és boldog lenni. De minimum viseld el az életet.
2013. jún. 11. 08:25
5/11 anonim válasza:
Bocs, de én nem látok mást, mint "rinya rinya brühühü". 15 éves vagy, elvárnád, hogy komolyan vegyék az emberek a problémáidat, amit át akarsz gondolni, de nem bírsz 4 napot semmit se csinálni a suliban, fagyizni, meg múlatni az időt? Egy óvodás viselkedik így! Szerintem azon gondolkodj el, hogy mit kockáztatsz egy hiszti miatt!
2013. jún. 11. 08:48
6/11 anonim válasza:
Nem értem, miért kell elbagatellizálni mások gondjait! Én is voltam már olyan lelkiállapotban, hogy az ágyból nem tudtam kikelni, annyira szarul voltam, és inkább otthon maradtam, mert nem akartam, hogy az iskolában jöjjön ki belőlem minden (gyűlölök mások előtt sírni). Az meg, hogy ez csak ront a helyzeten, nem feltétlenül igaz.
Kérdező: le vagy zárva mindenből, így már nem számít a dolog.
2013. jún. 11. 13:36
7/11 anonim válasza:
Mit kockáztat egy hiszti miatt? Már szinte mindenhol mindenki le van zárva, van még 3 nap a suliból, a hiányzásokkal egy normálisabb tanár már jóesetben nem is foglalkozik.
2013. jún. 11. 15:10
8/11 anonim válasza:
Hiába van lezárva, hiányzásnak minősül. És nem attól normális egy tanár, hogy hagyja a gyereket lógni...
2013. jún. 11. 16:02
9/11 anonim válasza:
Legyen egy felnőtt aki tud róla, és igazolhatja a hiányzásod: szülő, orvos, osztályfőnök.
2013. jún. 11. 17:33
10/11 anonim válasza:
menj el edzeni ne maradj othon mert az nem edzes de kreatin kapszulak menjnek a biztosnasu gert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!