Mit csináljak? Már félek bemenni suliba.
Figyelt kérdés
Na van két 6.os akik nagyon bunkók nagyon menőknek érzik magukat! Én nem rég járok ebbe a suliba! És borzasztóan féltékenyek rám! Elmennek mellettem leribancoznak, de facebookon meg lájkolgatják a képeim...az egyik osztálytársukkal legjobb barátnők lettünk és nagyon féltékenykednek mondták, hogy minek nyalizunk ennyit egymásnak minek vagyunk együtt! Na arról van szó, hogy könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozzak velük, de úgy visszaszólnák nekik csak mások mondták, hogy inkább ne mert meglátnak egyedül valahol és simán megvernek! Nagyon szeretném az új sulit ha nem lennének ott és még annyi, hogy még csak 6.osok de már egy párszor megbuktak úgyhogy idősebbek nálam! Előre is köszönöm!
13/L
2012. márc. 11. 18:53
3/7 anonim válasza:
ne foglalkozz velük..ezt teszi a féltékenység :)
4/7 A kérdező kommentje:
hát nem magyarok elég cigányok!!
2012. márc. 11. 19:06
5/7 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani,hogy ne foglalkozz velük. Ahova én jártam is volt kettő ilyen csaj, nagyon nem bírtam őket. Tényleg már azon a szinten voltam,hogy visszaszólok nekik. Végül nem tettem, mert fölösleges lenne. Ne süllyedj le a szintjükre..legyél okosabb náluk és ne foglalkozz velük. Hogyha meg ugye irigyek rád meg féltékenyek, akkor legalább tudod, hogy jó az ízlésük ;)
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom csak akkor is idegesítenek:(
2012. márc. 11. 19:28
7/7 anonim válasza:
Ha jól ismerem a C mentalitást és életpályát, akkor nemsokára úgyis elmennek szülni, úgyhogy ki fognak maradni az iskolából :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!