SOS nem tudnék ma bemenni suliba (? )
Ritkasz.r lelkiállapotba vagyok..Kellene egy nap amikor áttudnék gondolni mindent mert most ugy érzem nem megy semmi.Ez nem lustaság,mert tényleg komoly gondokról van szó és az ha bemennék és az osztálytársaimat még el kellene ma viselnem nem nagyon könnyítené meg a helyzetemet. 4 nap van vissza a suliból, tudom hogy ki kellene bírnomde..valahogy ez a mai nem megy.
Igazából ezt most tényleg megcsinálnám hogy ma itthonmaradok mert most valahogy nem megy más, csak az a baj, hogy nem tudom ezt megtehetem e. Mivel voltam beteg elég hosszú ideig, és a multkor mondták hogy ha az egyik tárgyból még egy órát hiányzok akkor pótvizsgáznom kell..De elvileg pénteken lezárták a jegyeinket,és ma lesz olyan óra, de már nem tanításilag hanem a tanár elviszi az osztályunkat fagyizni. Nemtudom hogy most itthonmaradjak/itthonmaradhatok e vagy nem. Tényleg nagyon rosszul vagyok:( 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!