Kamasz fiúk, szerettek biciklizni? Mennyit szoktatok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 14:13
1/9 anonim válasza:
nem is tudok. félek hogy felborulok vele. veszélyes
2/9 anonim válasza:
Imádok. Évi ezer km-et letekerek az biztos. Bár idén csökkenni fog, ugyanis szereztem egy BMX-et, és most teljesen meg vagyok érte őrülve - bár többet nyalom a sebeim, mint amennyit csapatom a dolgokat, de hát így tanul az ember...:)
Egyébként országútis vagyok, nyáron szinte mindig azzal járok, ha nincs túl meleg, akkor élvezkedem motoron:D
Utolsó heteken már mindig bringával megyek suliba is. (Akkor van olyan meleg reggel, hogy nyűgös-álmos fejjel is legyen humorom betekerni...:D)
3/9 anonim válasza:
Szeretek de inkább csak nyáron szoktam akkor is terepen.Igaz a biciklim egy 6 éves "roncs" már szinte csak a két kereke van.:D
4/9 anonim válasza:
én még hóesésben is simán betekerek vele a suliba (mondjuk anyáék szívbajt kapnak). am biciklivel járok suliba, oda-vissza 4 km, 4km*5=20km+ hétvégén minimum 25km=45 km. szal egy évben 45*52=2340km
5/9 anonim válasza:
évente kb 4000 km + a haverokkal való laza gurulgatás amit nem mérek
6/9 anonim válasza:
Télen, nyáron, akár napi 70km-t is! :)
7/9 golyó11 válasza:
Nagyon! akár 100-160km-t, persze terep, időjárás függő (most pl 1km-t se mennék...)
8/9 anonim válasza:
évi 400-500 km. Legtöbbet csak nyáron sajnos akkor is csak hétvégenként tudok.
9/9 anonim válasza:
Napi 75-85 km-t. Mondjuk télen ha nagyon jeges az ut akkor egyaltalan nem megyek, mer becsuszok az arokba XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!