Van itt olyan kamasz rajtam kívül, aki nem örül a hétvégéknek?
Szerintem sincs. A félévi hajrá után jól esik egy kis pihi. Amúgy is, nagyon fárasztó napom volt, meg összevesztem a legjobb barátommal, akinek meg mondtam, hogy amíg el nem ballagunk, ne szóljon hozzám... Na eltértem a témától, szóval most nagyon örülök ennek a két napnak, legalább addig nem látom. :DDD
13/L
A mostani hétvégének? Vasárnap nyelvvizsgázom, szóval elbírtam volna még pár napot suliban :D
De úgy alapból a legjobb dolog kialudni magam szombat délelőtt.
Hát szerintem nincs nagyon, mert ilyenkor tudod jobban rászánni az időt a szórakozásra(barátokkal),a családodra,a sportra,a tanulásra(vagyis mindenre,ami épp nem fért bele az aktuális hetedbe)+persze a pihire :)
Esetleg az nem örül a hétvégének,aki nem tudja maga beosztani az idejét és hétköznap is csak azért sikerül neki mert kötve van a suli,edzések vagy egyéb elfoglaltságok miatt.
Szóval a tanulság:HASZNÁLD KI A HÉTVÉGÉT!
:D
Én, de én elég maximalista vagyok és itthon csak unatkozok :)
16/L
Én utálom a hétvégét, akkor itthon kell lennem. Szüleimmel sokat veszekszünk, unatkozok, és hiányzik a barátom is akivel hétköznap találkozok legtöbbször. Ráadásul most február közepéig szünetem van, már elegem van belőle, bár gimis lennék :D
19/L
Én vegyes érzelmekkel vagyok.. hiányzik a társaság.. de ilyenkor van "pihi" (heti 6edzőnap.. van olyan hogy egy nap 2-3 edzés is..szóval jóez..)
Használd ki helyesen! :)
Jó ilyenkor túrázni, felfedezni a környéket barangolni...csakúgy.. :)
15l
Hát én néha örülök néha nem, legtöbbször nem.
Csak azért is, mert nem látom a barátaimat és itthon kikészítenek a testvéreim.De most jó volt egy kicsit pihenni felvételi meg félév!Pfff 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!