Van itt olyan kamasz rajtam kívül, aki nem örül a hétvégéknek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 18:48
11/11 anonim válasza:
Igazából én csak részben nem örülök a hétvégének.
Annyi a jó benne, hogy szombaton nagyon jól esik a pihi, mert a sulis hetem elég fárasztó és húzós. Meg akkor együtt van a család.
Azért nem szeretem egyébként, mert én szeretek szociális életet folytatni, ami hétvégén lehetetlen, mert az egyik barátnőm ide megy, a másik tanul, meg mittudomén, én meg 2-kor kelek ki az ágyból úgy le vagyok fáradva. Magyarul unatkozok. Suliban nagyon szeretem a tanárokat, az órákat (még ha nem is olyan jó az átlagom), ott vannak a barátnőim, foci edzések... Szóval hétköznap nincs időm unatkozni :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!