Szerintetek is utál? Vagy mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
6. osztályos vagyok...Matekból folyton megcsinálom a leckét, szorgalmit az esetek 97% -ban hibátlanul.Igaz néha a felmérőknél nem vagyok túl pontos.Szóval van 5 ötösöm 3 4-esem és egyetlen 1 3-masom! Az órán dolgozok én vagyok talán az egyedüli aki figyel rá és mondja a helyes válaszokat..Néha szemtelen vagyok vele de nekem is lehetnek rossz napjaim..Humoros csajszi vagyok ami a szívemen az a számon.Az átlagom 4,4 volt. De térjünk a lényegre.Van két fiú osztálytársam akik az esetek 90%-ában nem csinálnak leckét.Nem nagyon figyelnek órán sőt az egyik olyanokat mondd neki hogy az eszem is megáll. Az egyik 3,5 -re állt, a másik 3,6 tizedre..Soha se csinálnak szorgalmit..Nekem négyest adott matekból pedig 4,5 már ötöst adhatott volna..Elfogadtam végülis..Ők elmehettek felzárkóztatóra a 4-esért én nem mehettem az ötösért pedi 1 tized az nem sok nekik több tized hiányzott.És órán még ma kikérdezte őket alig makogtak de azt mondta nem a tudásukra ad 4-est hanem jó indulatból...Mindenkinek van 1 ilyen lehetősége...Na most?? Nem azért vagyok ideges mert ők négyest kaptak de akkor én miért kaptak négyest??? :OO És mindig mindent megtanultam ők viszont soha?? Most akkor?? Utál szerintetek?? bocsika h hosszú lett2014. jan. 16. 15:59
1/9 A kérdező kommentje:
kaptam*
2014. jan. 16. 16:01
2/9 anonim válasza:
Hú, ez egy örök téma, hogy a tanár azért kivételezik-e másokkal, mert engem utál...:-) Kicsit nagyobb a rálátásom az ilyen dolgokra, mint neked, mert 20 évvel idősebb vagyok nálad. A te idődben ez nekem is sokszor eszembejutott, ki is kértem magamnak, mivel én is elég szorgalmas és jó tanuló voltam. Hidd el, hogy a tanár azért adott nekik jobb jegyet és több esélyt, mert a jobb tanulóktól mindig is többet vártak el, mint a közepesektől. Egy okosabb diáktól megszokták a szorgalmi feladatokat, megszokták a jobb jegyeket, így velük szemben sokkal szigorúbbak, mint a többiekkel. A közepes tanulókat pedig vagy megsajnálják (neked is sajnálatra lenne szükséged???) vagy pedig így akarják ösztönözni őket, hogy ne adják fel, mert ha szorgalmasabbak lesznek, jobb jegyeket fognak kapni. Legyél büszke arra, hogy veled nem kivételeznek, Te a magad erejéből éred el a jó átlagodat! Utálatról pedig szó sincs! A tanárok sosem utálják a szorgalmas diákokat, hiszen miattuk érzik azt, hogy van értelme annak, amit csinálnak :-)
3/9 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm szépen! <33333 De akkor is szarul esett..Majd megmutatom én neki második félévbe hogy kivel kivételezzen ;)))
2014. jan. 16. 16:54
4/9 anonim válasza:
Szia :)
Sajnàlom :( Én is két jegy között àltam de végül 5-ös lettem :D nekem 3 ötösöm volt és 1 3-asom. Viszont én nem voltam olyan szorgalmas mint te
Màr lezàrt a tanàr? Mert ha nem akk menj oda hozzà óra utàn és mond azt hogy felelni akarsz...Kitartàs! Màsodik félévben lehet hogy 5-ös leszel!!! Sok szerencsét! :D
5/9 A kérdező kommentje:
Ma van az osztályozó konferencia én csak kibeszélésnek nevezném..Szánalmas a tanárnő :/ Ez van így van 5-ős leszek következő félévben! Köszönöm a válaszokat puszi így névtelenül is! És igen sajna már lezárt :///
2014. jan. 17. 12:47
6/9 A kérdező kommentje:
Nem nem ő nem engedte nekem hogy feleljek :$ amúgy valaki megmondaná hogy a felvételi lapnál melyik osztályokat nézik? Hogy a 6-odikat vagy az 5 osztályt esetleg 7-8-at?
2014. jan. 17. 12:48
7/9 anonim válasza:
sulitól függ 5-6-7 év vége, 8.félév v csak 7.évvége+8.félév
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen még több választ is elfogadok...:SS
2014. jan. 19. 12:39
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Képzeljétek ötös lettem év végére matekból! Szuper!
2014. jún. 25. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!