16 éves srác vagyok, és szeretek sütni/főzni, elég jól is tudok, csak emiatt sokszor beszólogatnak (persze csak a fiúk), hogy ez egy "csajos" dolog. Tényleg ennyire gáz lenne? Nem értem mi a kivetnivaló ebben.
Gondolom értelmiségiek vannak körülötted... De amúgy ne vedd komolyan, biztos csak húzni akarnak, és itt jó fogás van rajtad ezzel:D
Én csak próbálkozok, de egyébként a csajoknak tetszik, hogy tudok néhány ételt elkészíteni... Jó, nem potenciális barátnőkre gondolok, de ilyen csajhaverok szerint ez elég király.:) Szóval ne foglalkozz velük, max ne reklámozd magadat ezzel fiúk között!
Másrészt felettem is írták, férfiak menő étteremben gyakran töltenek be tisztes posztot konyhában...
16/F
Szerintem tök jó dolog, én örülnék, ha tudnék főzni/sütni.
19/F
testvérem 18 éves fiú és tud főzni (nagyon jól ) kb. 16 éves kora óta de emiatt nem piszkálták anno.
Nincs ebben semmi gáz. Barátaidnak mi a véleményük erről?
Egyébként egy lány ezt egyszer majd nagyon értékelni fogja.
Ez hülyeség, tök jó, a többiek irigyek.
A mester szakácsok is férfiak.
Vagy gondolj Jamie Oliverre vagy Gordon Ramsayre, nem értek a témához, elég ismertek, de magyar ismert szakácsok is vannak.
A férfiak szeretik a hasukat, te legalább meg tudod főzni magadnak amit meg szeretnél enni és úgy ahogy neked izlik, ebben semmi kivetni való nincs.
Azért mondják amúgy mert valóban a nők szoktak főzni általában, mert házimunka, de gondolj egy bográcsozásra, ott a férfiak az aktívabbak.
Szóval ez nem csajos dolog egyáltalán, sok lány nem is tud főzni.
Hát engem a barátom mindig levesz a lábamról ha ő csinál ebédet nekünk :) meg az se hátrány ha egy pasi "önellátó" ilyen szempontból.
Szerintem abszolút jó dolog ha tudsz (és szeretsz) főzni.
19/L
Előbb utóbb elköltözöl otthonról, legalább nem fogsz éhen halni :)
hajrá, főzz nyugodtan egyáltalán nem lányos dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!