Tudtok ilyesmi tinisorozatokat?
A '10 dolog, amit utálok benned' egész jó lett volna, csak egy picit túljátszott és gyerekes volt. :)
Gossip Girl, Pretty Little Liars, Skins és stb. nem érdekelnek, ismerem őket. :)
Nem szeretem amibe züllött kölykök vannak, meg az olyanokat sem, amiben drogoznak, vagy hasonló.
Láttam a 'Freaks and geeks' (Különcök és stréberek) sorozatot is, ami abban volt jó, hogy nem volt túljátszva, és imádtam a szereplőgárdát. :) Viszont abban is néha beszívtak, és hasonlók, szóval... Illetve a befejezés sem tetszett. tinisorozatokban a Happy Endet szeretem. :)
Oh, és láttam még teljesen végig az 'Azok a 70-es évek show'-t, ami megint a fű meg hasonlók miatt nem tetszett :D
Disney-s, Nickelodeon-os dolgokat egyenesen rühellem, és azért a nagyon gyerekes sorozatokat sem bírom.
Tudna valaki valami olyat, ami tetszene nekem? :)
Nagyon-nagyon megköszönném!
tuti gimi (nekem nagy kedvencem ) 90210
Nagymenők
Ezek vígjátéksorozatok, de hátha :)
Jóbarátok
Agymenők
Így Jártam Anyátokkal
Scrubs
Doktor House(!) /nem szeretem az orvosos sorozatokat, nem bírom a vért meg a csontokat meg ilyesmit, amúgy meg untat az analizálás, de a Doktor House és a Scrubs(Dokik) nagy kedvenceim!:)/
ha szereted az ilyen animációs mocskolódásokat :DDD
Family Guy
American Dad
South Park
Simpson család
Cleveland Show
Bob burgerfalodája
Futurama
Crash Canyon
most így kapásból ennyi, amúgy még az mtv-s sorozatok közül én szeretem a
Kínos
Liz vagyok
R. J. Berger - Hard Kor
című sorozatokat :)
és a Comedy Centralon még vannak ilyen humoros családi sorozatok, pl.
Életem Értelmei
Jim szerint a világ
Igen, Drágám
meg kevésbé családi sorozat (ez ilyen semmirekellős:DD):
A nevem Earl
Köszi a válaszokat! :)
A 'Carrie Naplója'-t nézem, nagyon tetszik! Nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen, de ez tényleg nagyon bejön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!