16 éves srác vagyok, és szeretek sütni/főzni, elég jól is tudok, csak emiatt sokszor beszólogatnak (persze csak a fiúk), hogy ez egy "csajos" dolog. Tényleg ennyire gáz lenne? Nem értem mi a kivetnivaló ebben.
Kérdezd meg tőlük hány női mesterszakácsot ismernek. Vannak, természetesen, de férfiból sokkal több! Általában a séfek is férfiak.
Tipikus gyerekes gondolkodásúak, örülj, hogy te nem tartozol közéjük! :)
Elmesélnék valamit ami pont aktuális. Ma ültünk/álltunk a folyosón a szünetben,amikor egyszer csak barátnőmhöz odajött egy fiú egy kis dobozzal,szalvétával meg villával és odaadta barátnőmnek,hogy 'Szia, ezt neked csináltam tegnap,remélem ízleni fog" Kinyitotta a dobozt és a kedvenc sütije volt benne, hát nem kell mondanom,hogy egyből az összes lány elolvadt :D
Szóval ez nem hátrány,hanem előny. Én úgy a fiú nyakába ugranék ha nekem sütne sütit. Ez tök jó. Ha meg még főzni is tudsz,jaj. Vegyél feleségül :DD
17l
A férfiak jobban tudnak főzni mint a nők. Valójában a szakács szakma kifejezetten férfias. Ha ezzel cikiznek, akkor nagyon kis buták lehetnek.
Én is imádok főzni egyébként. De nekem soha senki sem szólt be miatta, mindenki el van ájulva. :) Csajozásnál is nagyon jól jön!
Én örülnék, ha a barátom főzne nekem valami finomat. :P
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!