Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon nehéz elfogadnom ezt,...

Nagyon nehéz elfogadnom ezt, mit tegyek? 13/L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a nyolcadik osztályt (nincs nagy kapcsolatom velük, de akkor is) és egyszerűen nagyon nehéz ezt elfogadnom, hogy jövőre már nem fognak ott hülyülni a suliban, eddig egy osztályt se szerettem ennyire. Ráadásul ott van az a fiú, akibe már év eleje óta bele vagyok esve, szóval nagyon rossz a hangulatom.

A jövő évet én nem fogom kibírni. Utálom a többi osztályt, közülük választanak majd fiúkat keringőzni a sok lány miatt, semmi kedvem nyolcadikba menni. Bár elballaghatnánk már:(

2014. jan. 13. 20:34
 1/8 A kérdező kommentje:

Most hogy így olvasom, kissé érdekes így leírva...

Már november óta tisztára letört vagyok emiatt

2014. jan. 13. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Még van pár hónap, hogy jobban megismerkedj azzal a fiúval :)
2014. jan. 13. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Mi az hogy utálod a többi osztályt?-.-
2014. jan. 13. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
te most hetedikes vagy?
2014. jan. 13. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

Micsoda?? Keringőzni? Már 8. után is van szalagavató? :O

Besz*rok, ezek a mai gyerekek semmit sem tudnak kivárni? :(

2014. jan. 14. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:

OFF

Utolsó, milyen szalagavató???????????

Általában (elég sok VIDÉKI suliban) van olyan, hogy nyolcadikban a farsangkor a tanulók bécsi keringőznek. Nekünk is így lesz.

2014. jan. 14. 18:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Hetedikes vagyok.

A fiúnak barátnője van...:D

Nálunk az a szokás (jó idiótaság, de mindegy...), hogy kell keringőzni, mert ők már nyolcadikosok.:DDDD Fogalmam sincs, mi értelme, jövőre szépen megmondom, hogy vagy a saját osztályomból keresnek nekem párt, vagy nem táncolok. Külsőst meg nem lehet elhívni...-.-

Utálom a többi osztályt, mert beképzeltek, verik magukat a nagy semmire, a 8/a-8/b és mi vagyunk a legjobb osztály az iskolában...:D

Jövőre meg olyan unalmas, és semmilyen lesz ez az iskola... felvételi, keringőzés (édes istenem....), ballagás... hála istennek a helyi gimibe jó sokan mennek. De a nyolcadik év az kínszenvedés lesz számomra.

2014. jan. 15. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat egyébként.:)

Kissé semmilyen problémán tűnhet ez a dolog, de akkor is.:/

2014. jan. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!